lmelika_ashl مدیر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4715 عنوان شام چی دارید؟!😋😓 | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 41 پست چی بپزم حال ندارم تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙 1400/11/17 | 19:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7985 گوجه نداریم الان😅 ولی ایده خوبی بود براش دمی ماش یا عدس درست میکنم.مرسی اره یه دمی درست کن من پسرم اهل گوشت و اینا نیست ظهرا برنج و سیب زمینی یا دمی گوجه درست میکنم میگه مامان همیشه از اینا درست کن انقد دوس داره که نگو🤣 به زودی تیکر صورتی میزنم🙏🏻🥺
**تینا** عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 23003 بچه نداری شما؟ من دو تا دارمولی خب همیشه غذام آماده استنوزاد سخته ولی بچه مدرسهدای داشتن سخت تره خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
lmelika_ashl مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4715 ندارم ولی شام درس کردن ربطی ب بچه نداره ک گلم بابچه دوماهه ک دائم بهونه میگیره الان چطورشام درس کنم؟😭 پریودم هستم ازصبح دهنم تلخه ضعف کردم فقدتونستم یه موزونسکافه بخورم دائم بایدراش ببرم توخونه تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
lmelika_ashl مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4715 من دو تا دارم ولی خب همیشه غذام آماده است نوزاد سخته ولی بچه مدرسهدای داشتن سخت تره من ک اصلانمیرسم کمرم انگارباتبرزدن خودمم انگاریه تریلی پرسم کرده ازشدت بیخابی تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
bahar_۷۳ عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 1580 گلم بابچه دوماهه ک دائم بهونه میگیره الان چطورشام درس کنم؟😭 پریودم هستم ازصبح دهنم تلخه ضعف ... خب بده همسرت نگه داره یا مادری مادرشوهری ب کارات برس
lmelika_ashl مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4715 خب بده همسرت نگه داره یا مادری مادرشوهری ب کارات برس شوهرم سرکاره صبح تاشب ازمن بدتره اون بیچاره مامانمم چشاشوعمل کرده ومادرشوهرمم نمیاد راش دوره تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
lmelika_ashl مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4715 اره یه دمی درست کن من پسرم اهل گوشت و اینا نیست ظهرا برنج و سیب زمینی یا دمی گوجه درست میکنم میگه ما ... وزنتون عین منه چطورمیخاین کم کنید؟من ۵۷کیلوام میخام همون وزن قبل زایمان ک ۵۳/۲بودم برسم تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
marjanm75 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 2103 گلم بابچه دوماهه ک دائم بهونه میگیره الان چطورشام درس کنم؟😭 پریودم هستم ازصبح دهنم تلخه ضعف ... عزیزم این دوره روکاملادرک میکنم،سعی کن غذاهای خورشتی درست کنی توزودپز تابرادووعده برات بمونه وبتونی یکم ب کارای دیگ برسی من قیمه قورمه سبزی توزودپزمیزارم ۴۰دقیقه ای امادس عالیم میشه
ماهان_بانو عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 21614 اره یه دمی درست کن من پسرم اهل گوشت و اینا نیست ظهرا برنج و سیب زمینی یا دمی گوجه درست میکنم میگه ما ... پسر منم همینجوریه. چقد حرص میخورم به خاطر این اخلاقش. به زور بهش گوشت میدم. میترسم کم خونی بگیره چون هیچ مکملی نمیخوره
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7985 وزنتون عین منه چطورمیخاین کم کنید؟ من ۵۷کیلوام میخام همون وزن قبل زایمان ک ۵۳/۲بودم برسم والا هیچی با کم خوردن و کالری شماریبرنج و نون به حداقل رسوندم کم میخورمگلم تو اگه شیر میدی غذاتو بخور اگه نه که همون کالری شماری کنتو خونه پیاده روی کن به زودی تیکر صورتی میزنم🙏🏻🥺
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7985 پسر منم همینجوریه. چقد حرص میخورم به خاطر این اخلاقش. به زور بهش گوشت میدم. میترسم کم خونی بگیره چون ... پسرمن شکرخدا دارو یا سانستول یا گین آپ میخورهولی گوشت چرخ میکنم با سیب زمینی و لوبیاسبز میریزم تو برنج نمیفهمه اصلا به زودی تیکر صورتی میزنم🙏🏻🥺