2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟؟؟

114 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها

من حدود ۶ ماه پیش با وجود مخالفت شدید خانوادم به خواستگارم جواب مثبت دادم و اونا تاکید کردن که دیگه به زندگی من کاری ندارن

همسرم میگه نسبت بهم بی احساس و سرد شده و میخواد از هم جدا شیم ، الانم توو عقدیم خیلی باهاش حرف زدم ولی فایدع نداشته

نه بهم خرجی میده نه منو با خودش جایی میبره .نه میاد خونمون.جدیدن همه جا بلاکم کرده

😔نمیدونم این موضوع رو چطور به خانوادم بگم واقعا از عکس العملشون میترسم یه بابای مریض هم دارم که سکته کرده و عمل روده داشته .بخدا همش آرزوی مرگ میکنم

همش فکرای عجیب غریب میاد تو ذهنم 

بنظرتون چطور به خانوادم بگم تا بهش کنار بیاین؟؟اخه شهر ما کوچیکه و نسبت به طلاق دید خوبی ندارن

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا سخت خواهد بود  دلیلش برای جدا شدن چیه اصلا برای چی با شما عقد کرده پس

من دلیلشو منطقی نمیدونم همش از خانوادم ایراد میگیره یا اگه خودم قبلنا اشتباه کردم هیچوقت فراموش نمیکنه

بهش میگم پس چرا باهام عقد کردی .میگه خیلی زبونت دراز شده 

اره طبیعیه اما حق نداشت وقتی بلاتکلیفه بیاد الکی ازدواج کنه بعد بگه سرد شدم طلاق بگیریم یه عواقبی دا ...

اگه همه خوب و منطقی فکر میکردن که اینهمه مشکلات خانوادگی نبود

❤️❤️
ب مامانت بگو بره با خونواده شوهرت حرف بزنه بپرسه پسرشون چشه ک یهو حرف از طلاق میزنه

😭😭کاش میتونستم بگم.تنهای تنها موندم

من دلیلشو منطقی نمیدونم همش از خانوادم ایراد میگیره یا اگه خودم قبلنا اشتباه کردم هیچوقت فراموش نمیک ...

چه پرو 

دیگه چی

به خانوادت بگو شوهرت مریضه نمخوام باهاش زندگی کنم اونم نمیخواد

نامزدی برای تشخیص همین وقتاست دیگه که ببینید به درد هم می‌خورید یا نه

اره طبیعیه اما حق نداشت وقتی بلاتکلیفه بیاد الکی ازدواج کنه بعد بگه سرد شدم طلاق بگیریم یه عواقبی دا ...

دقیقا 

بهش میگم تو که شرایط منو میدونستی .میدونستی تو چ خانواده ای بزرگ شدم .بهم قول دادی خودم پشتتم .الان چی شد