2777
2789
بگو

جومانجی... وضعیت قرمز... قطار بوسان 1.2...کانجورینگ... انابل... بیوه سیاه... و... 

هندی

روحی.. بلبل...زامبی ردی.. بازگشت ب گوا... مادوتا دوتامون.. دوقلوها 2...وار... باقی 3....بنگ بنگ... تند و تیز 1. 2.3......هپی نیویر... رئیس.... مسابقه... دبنگ... راهه.. انتیم... راکت.... راکی. خوشتیپه.. شیرشاه... اقای جنتلمن... و.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این منم   شوهرم  قیافش اینجوری میشه بش میگم فصل آخر فیلمم     میگه تو که دو ...

من نامزدم بهم میگ نبین چشات ضعیف میشه و.... ولی من نمیتونم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
متوسطه نمیشه گفت خیلی خوبه یا ضعیفه بد نبود

شنیدم زیاد جالب نیست 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شنیدم زیاد جالب نیست 

میدونی بستگی داره چ فیلمایی دیده باشی قبلا

مثلا انگشت کوچیکه صد و مانی هیست و خاطرات خوناشامو بریکینگ بدو اینا نمیشه

اما چون تعداد قسمتاش کمه میشه گفت دیدنش سرگرمی‌ه

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!