2777
2789
عنوان

چطور بعضیا....

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 45 پست

شاید یه خانواده سطح بالا وپولدار داره.یا خودش سمت مهم شغلی داره.الان قیافه کم اهمیت ترین مسئله هس‌.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم دله! میدونستی از عوانل تاثیر گذار روی ازدواج گناهه؟ میدونستی نماز اول وقت احترام به پدر و مادر ...

اصلا قبول ندارم. من بسیار نجیب بودم و هستم و نمازخوان و معتقد و با حجاب و خانواده ازم راضی. ولی ۳۸ سالگی یک ازدواج افتضاح داشتم و ۴۰ سالگی جدا شدم. دلیل نمیشه

شاید یه خانواده سطح بالا وپولدار داره.یا خودش سمت مهم شغلی داره.الان قیافه کم اهمیت ترین مسئله هس‌.

من تو دور برم هر چی پسر دیدم قیافه براشون مهمه.و من دو شخص که دوتاشونم وضع مالی خوب و در حد هم دارن رو دارم میگم

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
اصلا قبول ندارم. من بسیار نجیب بودم و هستم و نمازخوان و معتقد و با حجاب و خانواده ازم راضی. ولی ۳۸ س ...

عزیز خب انتخاب درست هم مهمه😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
اصلا قبول ندارم. من بسیار نجیب بودم و هستم و نمازخوان و معتقد و با حجاب و خانواده ازم راضی. ولی ۳۸ س ...

اوهوم.منم دور و برم زیاد دیدم که فرد خیلی خوبی بوده ولی متاسفانه ازدواج خوبی نداشته

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

شانس

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

همه چیز قیافه نیست 

ایمان اعتقادشون 

اخلاق موقعیت اجتماعی 

رفتاری 

و... همه اینا هست دلیل نمی شه که تنها همین باشه

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
مهم دله! میدونستی از عوانل تاثیر گذار روی ازدواج گناهه؟ میدونستی نماز اول وقت احترام به پدر و مادر ...

چقد بی ربط بود حرفات

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤