2777
2789
عنوان

تولدمه🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 69 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تولدد مبارک ایشلا ۱۰۰۰۰۰۰۰ سال زنده باشی آرزو هات خاطرهوشن برات😍🎂💌

مرسییی از ارزوی قشنگت مهربون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🧿لطفا برای خوشبختی و حاجت‌رواییم دعا کنید یا صلوات یا انرژی بفرستید منم به یاد کسایی که یادمن هستم💕🧿
تولدت مبارک گلم آرزوهات بشن داشته هات♥️🧿

مرسییی عزیزم ارزوهای تو هم همینطور🥰❤️❤️❤️❤️❤️

🧿لطفا برای خوشبختی و حاجت‌رواییم دعا کنید یا صلوات یا انرژی بفرستید منم به یاد کسایی که یادمن هستم💕🧿
تولدت مبارک عزیزم🥰🎉

عه پستات ۵۰۰۰ چقد جالب😃😂

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
تفلد تفلد تفلدت مبااااااارررکککککککک💜💛💚💙💕💓💟💞💝💘💗🎂🎈🎁🎉

مرسیییییی مهربون🥰🥰🥰💕💕💕💕💕💕

تولدت مبارک گلم🤪❤🥺😘😍🦋

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

منم امروز تولدمه

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
خخخخ چه تولدی برات گرفتیم😅😅همیشه همه تولد ها اینجوری کم خرج باش

😂❤️

2790
2778
2791
2779
2792