2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خاطره ناهنجاری هایه کروزومی قبله هفته 5 پریود میشه نصب بارداری ها اغلب شیمیایی میشن 

خب پس برامن گذشته من چون هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم همش فکرمیکنم بارداری پوچ یاهمچین چیزی نباشه

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
اخه من اقدام داشتم و الان ۲و ۳روز درد زیر شکم و دور ناف و پهلو دارم گاهی اوقات هم سردرد و سرگیجه ا ...

احتمال زیاد بارداری چون منم درد شکم وپعلو داشتم وخیلی کم اشتهاشدم

اخه من اقدام داشتم و الان ۲و ۳روز درد زیر شکم و دور ناف و پهلو دارم گاهی اوقات هم سردرد و سرگیجه ا ...

چند روزه از اقدامت میگذره؟؟

زمان موعد پریود بعدیت نرسیده؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
خب پس برامن گذشته من چون هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم همش فکرمیکنم بارداری پوچ یاهمچین چیزی نباشه

عزیزم به این چیزافکرنکن قرارنیست همه این مشکل دلشته باشن

نه عزیزم نگران نباش 

اگه هفته 5 رو رد کردی

بارداری پوچ که تو سونو مشخص میشه زمانی که ساک تشکیل شده و جنین داخلش نیست که اونم شایع نیست خیلی کم پوچ پیش میاد

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز