2777
2789
عنوان

بچه ها خاویار چجوری میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 10739 بازدید | 99 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرون نیس خیلی بابا، یه ظرف کوچیک اندازه 50 گرم داره 150 تومن 

مطمینی خاویاره؟؟؟؟؟ ۵۰ گرمش از ۱میلیون و ۲۰۰ شروع میشه ها

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
واسه هوش بچه عالیه 

میدونم.ولی ادم وقتی بارداره از چیزلی خوشمزم بدش میاد.چ برسه خاویار بیریخت و بدمزه🤐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
توام چه موقعی رو اتتخاب کردی واسه خوردن خاویار😂😂😂خدا نکشتت دختر

اون اولین و آخرین بارم بود😂 حالا شایدم خوشمزه بود. نمیدونم. من تو بارداری خوشمزه‌ترین غذاها هم برام مزه گند میداد.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

من که ظرفشو همونجوری باز نکرده انداختم آشغالی

بوش خیییلی بده اه حالم خراب شد😷😷😷

البته من باردارم شاید کسایی که حامله نیستن خوششون بیاد

https://harfeto.timefriend.net/16357588238165          🌻🌸🥰 قول دادیم شاد باشیم 🥰🌸🌻                                 ❤ چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند❤مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند❤غصه ها فانی و باقی تو بخند❤گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند❤
نه ظرف‌ش خیلی کوچیکه، الان کنار بچم خوابیدم نمیزاره بلند شم اگر نه عکسشو میفرستادم

اسی خاویار نیست عکسشو بفرست ببینم تخم ماهی بهتون دادن احتمالا 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من خاویار بادمجون خوردم 😂😂

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم