2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 43 پست
شوهرت قبل شما از کجا غذا میخورده؟

دقیقا

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
منم همین حرفو بش گفتم  میگه اکثرا بیرون میخوردم کم پیش میومد تو خونه بخورم

از بدو تولد بیرون میخورده؟😬

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش بگید موقع غذا پختن عینک بزاره.  چشم هاش ضعیفه.  شوهرتون به مادرش بگه ما رژیم داریم ...

چن بار بش گفته میگه ناراحت میشیم بعد شام میاین

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
مجبور نیستی جواب بدی گلم..  دغدغه هس ک مطرح کردم😏

خوشبحالت بخدااااا ی همچن چیزایی برات مشکلات حساب میشه.معمولا همچن تایپیکارو جواب نمیدم اما خب تایپیک تو خیلی بچه بازی بود ج دادم 

شرمنده ✋

از بدو تولد بیرون میخورده؟😬

ن عزیزم کلا ک ن ولی میگه اکثرا بیرون میخوردم وقتاییم ک تو خونه میخوردم مجبور بودم بخورم... ولی میگه دوس نداشتم غذاهاشو در ضمن میگه وقتی خواهرم ازدواج نکرده بود اون درس میکرد میخوردم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
منم همین حرفو بش گفتم  میگه اکثرا بیرون میخوردم کم پیش میومد تو خونه بخورم

بیچاره😕مادرشوهر منم بعصی وقتا عذارو خراب میکنه

خوب شما میخواید 4تا قلم چیز استفاده کنید و وقت بزارید برا درست کردنش

یکم دل و حوصله بدین پاش

مادرشوهر منم تو غذاش همیشه موهست

اونم موی خاهرشوهرم موهاش خیلی ریزش داره همه جا هست😐

خوشبحالت بخدااااا ی همچن چیزایی برات مشکلات حساب میشه.معمولا همچن تایپیکارو جواب نمیدم اما خب تایپیک ...

گفتم دیگه لازم نبود جواب بدی😏

کسی مجبورت کرد؟

گفتم دیگه لازم نبود جواب بدی😏 کسی مجبورت کرد؟

تنها راهش اینه زودتر بری خودت غذا درست کنی

چن بار بش گفته میگه ناراحت میشیم بعد شام میاین

براتون مقدوره  شما بهشون بگید فقط جمعه نهار میام. که خودتون برید نهار بپزید خانه مادرشوهرتون. 

آخه اون چشم هاش ضعیفه نمیبینه. مو می ریزه توی غذاش. 

مادرشوهرتون را ببرید آرایشگاه موهاش را کوتاه کوتاه کنید. 

مدل گوگوش 😄

به مادر شوهرت بگو موقع غذا درس کردن روسری سر کنه خودتم نمیتونی شوهرت بگه

اره شوهرم گفته میگه همیشه روسری سرمه😑

ن عزیزم کلا ک ن ولی میگه اکثرا بیرون میخوردم وقتاییم ک تو خونه میخوردم مجبور بودم بخورم... ولی میگه ...

شوهر منم بیشتر اوقات بیرون عذا میخورده

میگه وقتی دسپخت مامان(مامان من) خوردم فهمیدم غذا یعنی چی

دسپخت مامانم خیلییی خوبه