2777
2789
عنوان

لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 29 پست
عزییم منم از سر خر خونی مریضی گرفتم 

خیلی خوبه که درس میخونه ولی گاهی اوغات باید تفریح کنه ... از بابت امتحانتشم بگید این عادیه جون استرس میگیره و بی دقتی میکنه این اتفاق مشکلی نیس ولی نباید همیشگی باشه بیشتر باید تمرکز کنه میش مشاوره بره درست میشه مشکلشون

یدونه صلوات بفرستید برام ... خیلی نیاز دارم مرسی ؛)❤🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 حالا اگر شد...میخوام ببینم تیز هوشان بد نیست

صادقانه بگم تیزهوشان امکانش کمه قبول بشه.نمره ریاضیش پایینه.دقت و تمرکز از مولفه های اصلی هوش هستند.من به شما پیشنهاد میکنم این بارِ تو میتونی و باید بری تیزهوشان و دکتر بشی رو از دوشش بر دارید.چون اگه نشد اونوقت سرخورده میشه.بزارید روال طبیعی خودش رو طی کنه.

صادقانه بگم تیزهوشان امکانش کمه قبول بشه.نمره ریاضیش پایینه.دقت و تمرکز از مولفه های اصلی هوش هستند. ...

واقعا😔😔😔

ریاضیش حالا تا 19 میشه

چرا میگید نمیتونه؟؟ 

صادقانه بگم تیزهوشان امکانش کمه قبول بشه.نمره ریاضیش پایینه.دقت و تمرکز از مولفه های اصلی هوش هستند. ...

خودش عاشققق پزشکیه

بخاطر همین ما میگیم

و هیچ اجباری برای رفتنش به تیزهوشان نیست

اینم بگم تفریحش درسه... 

واسه همین ما میبینیم

میگمش دکتر

مرسی  مگر نمیگید نمره ریاضیش پایینه و احتمال قبولیش کم؟

چرا عزیزم.چون‌میگید بی دقتی بوده.اگه امتحان سخت بود و نمره کم گرفته بود میگفتم حق داشته.منظورم اینه که بی دقتی با تیزهوشان یه کم منافات داره.من حدس میزنم خواهرتون اضطراب داره.این که خیلی درس میخونه هم واسه اضطرابشه.اون بی دقتی تو ریاضی هم همین بوده.اگه اینطوره که باید درمان بشه اضطرابش.چون اونوقت اگه تیزهوش هم باشه عملکردش رو تحت تاثیر میزاره