2777
2789
کمرم درد میکرد پیشگیری کرد.تا وقتی سونو برم 

اهان ایشالله چیزی نیست اون موارد دل پیچه بیرون روی عادیه منم باردارم هورمون های بدن کلا بهم میریزه تو بارداری

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینترنت خوندم گف نشانه سقطه.خییلی ترسیدم.

ای واییی نه بابا من تا ۸ هفته دقیق تمام علائم پریود رو داشتم گلاب به روت اسهال روون اینا عادیه دکترم گفت درد رحم تخندانت بخاطر اینه که رحم میخواد جا باز کنه هرچی هفته بره بالاتر دردات کمتر میشه گوگل هیچی سرچ نکن که فقط استرس به جون ادم میندازه ایشالله بارداریت بی خطر خدا یه نی نی تپل مپل میذاره بغلت 

۷یا ۸هفته میرن 

ممنون

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

ای واییی نه بابا من تا ۸ هفته دقیق تمام علائم پریود رو داشتم گلاب به روت اسهال روون اینا عادیه دکترم ...

واقعا.از ترس میخواستم برم دکتر.گفتم حتما من ایراد دارم.واس درد پریودیم شیلف داد.گف استراحت کن.خیلی بهترشدم.اما هر ۳روز اینا متغیره مدفوع شل دارم تا روون.قبل بارداریم هنیشه یوبس بودم.

من اقدامم این ماه ی هفته مونده پریودم واقعا تا حالا اینطوری نشده بودم بارداری دوممه ب اش دوغ ویار شد ...

اونایی که ویار دوغ دارن شنیدم پسر میشه بچشون اره؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

واقعا.از ترس میخواستم برم دکتر.گفتم حتما من ایراد دارم.واس درد پریودیم شیلف داد.گف استراحت کن.خیلی ب ...

دقیقا منم مثل تو بودم اون اولاش اصلا ترس نداشته باش همه چیز عادیه دردهای پریودی تا دوماه اول من که انگار قشنگ فکر میکردم الانها پریود بشم ۸۰ درصد زنهای باردار اینطوری میشن یه سرچ کنی تو همین نی نی سایت میبینی بیشتر خانمها میگن ما درد پریودی داشتیم