2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا گیاه خوار باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 24 پست
نه عزیزم خیلیم راضیم وجدان راحتی دارم همین چند ماه پیش چکاپ کردم آزمایش خون دادم سالم بودم منتها من ...

گلم لطف میکنی بگی چه قرصایی میخوری چون منم میخوام وگان شم و اینکه وزنتون چقدره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
خب خیلی بهتره این دوروز رو با سلامتی بگذرونیم تا بیماری

من که بد بود برام 

میگم که 

حافظه ام به شدت ضعیف شد 

یعنی به شکل ناجوری 

انشاالله برای شما خوب باشه بهتون بسازه 

تو تلگرام یه سری گروه ها بودن 

با اونا هماهنگ می کردم 

کتاب می خوندم راجع بهش 

مطلب سرچ می کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که بد بود برام  میگم که  حافظه ام به شدت ضعیف شد  یعنی به شکل ناجوری  انش ...

قرص های تقویتی میخوردین شما؟ 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۵ وگان نشی بهتره همون گیاهخوار باش لاغری ؟

ن اضافه وزن دارم

وگان همون گیاهخواریه بعضی از گیاهخوارا لبنیات و تخم مرغ میخورن ولی وگان از هیچ محصول حیوانی استفاده نمیکنه البته با استفاده نکردن از عسل مخالفم 

آره آمریکایی بودن 

چ بد امیدوارم به من بسازه

یه خانمی از فامیل شوهرم می گفت من و شوهرم چله ی گیاهخواری می گیریم ! 

بعد از ۴۰ روز یه آبگوشت درست می کنم می خوریم 

به نظرم این سخت تر اومد 

چون آدم تا میاد عادت کنه و راحت بشه دوباره مزه ی گوشت رو می چشه ممکنه هوس کنه نتونه ادامه بده 

گیاهخواری من روی دخترم خیلی اثر کرد الان بیشتر وقت ها ماکارانی رو با سویا دوست داره یا از گوشت خیلی گریزونه 

جلوش گوشت بسته بندی کنم چندشش میشه 

ن اضافه وزن دارم وگان همون گیاهخواریه بعضی از گیاهخوارا لبنیات و تخم مرغ میخورن ولی وگان از هیچ محص ...

عسل و تخم و مرغ باید بخوری . قرص b12 مگا امگا بخور آب روزی ۱۰ لیوان بخور نور آفتابم بهت بخوره . کنجد انواع مغز و حبوبات