ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوبه ندارن و نمیدن. هر چند بعضی ندارن اطرافم دیدم قرض کردن و همه وظایفشون را تمام و کمال انجام دادن. خونواده من داشتن و یک ریال خرج نکردن. ارث پدرم را مادرم بالا کشیده و حقوق بابام را هم میگیره بعد همش میگه تو پدر نداری منم وظیفه ای ندارم. نمیگه اگر بابام زنده بود هم دزدی نمیکرد از این پول و حقوقی که اون بالا کشیده باید میداد
پدرمادرهای ما فقط خوابیدن زاییدن بلد بودن یک ذره تعهد برای بچه نداشتن. کسی که تو تامین حداقل های بچش میمونه غلط میکنه میزاد. به قول تو سگ هم بیاری خرج داره دیگه چه برسه به بچه.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اسی حنابندون شام نداره 😐😐😐 بیخیال شام بابا حناتو ببند خوش باش . با یه شیرینی سر و تهش هم بیار
پرنسس کوچولوی بابا ، مانکن تمامعیار 😌 قد ۱۶۴ 🌴 وزن اولیه ۱۰۷ 😱وزن فعلی ۴۹ 🎯 همهی اون نوشابه ها، بستنی ها، چیپس ها، کیک ها، تولد هایی که به تنقلاتش لب نزدم، عروسیهایی که فقط سالاد خوردم، شبهایی که از درد ورزش تا صبح خوابم نبرد و حسرت یه دل سیر تهدیگ خوردن بالاخره پاداشش داده شد !راز لاغری من : اعتیاد به ورزش، کنترل اشتها و کالری، صبحانه شاهانه و داشتن یک الگوی تناسب اندام.پیشنهاد فیلم و آهنگ و سوالی راجع مد و زیبایی داشتین در خدمتم❣ متعهد به همسر آیندهام 💍 به شیعه بودنم افتخار میکنم 🕋 #مثبت_بیاندیش
ولی چقدر بعضی ها جالبن میگن همه چیز با داماد حالا اومدیم پدر داماد هم مثل عروس گفت به من چه چیزی به پسرش کمک نکنه بعد تکلیف چیه 😳😳 به نظر من هم خانواده دختر هم پسر در حد توانشون باید کمک کنند من خودم به پسرم یه زمین میدم وسرمایه کار و یه خرج عروسی اگه دختر خانوم خانوادش کمکی نکردند بقیه چیزها با خودش طلاو کادوو جهاز دیگه وظیفه من نیست همه چیز بدم که😐😐 داره بخره نداره بعد با هم بخرن.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
الان ک کرونا زیاد شده ب این بهونه کلا یه جشن کوچیک بگیرید ک دیگه نه ب بابات فشار بیاد نه دوماد
همون جشن کوچیک خرج های اصلی رو باز داره فقط تعداد دست غذای کمتری سفارش میدی. وگرنه پول ورودی باغ همونه، پول آتلیه همونه، پول لباس عروس و آرایشگاه همونه ، پول خرید و این چیزا همونه و....
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من که بابام یه دست قاشق هم نداد،حتی حلقه و کت شلوار و همه چی شوهرم رو خود شوهرم خرید تازه پول ...
ما نه رسم جهیزیه دادن داریم نه شام عروسی فقط خرید داماد وسیسمونی همین دیگه هیچی البته پدرم به خواهرم جهیزیه عالی داد ولی اگه نمیداد هم مشکلی نبود چون رسمشو نداریم فقط بدیش اینه که دیگه عروس زیاد حق اظهار نظر نداره بگه کجا زندگی کنیم کجا مسافرت بریم البته خانوم هامون با پنبه سر میبرن 🤭
میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏