2777
2789
عنوان

عکس ماشینم 🙂🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 67 پست
برید همین بقل گوشتون دبی جایزه تو فروشگاه سیتی سنتر بنز جایزه میدن تو ورزشگاه فوتبال بنز جایزه میدن ...

خب که چی الان؟

تو هم برو بنز بگیر والا

جوری میگی انگار خیلی بی ارزشه الان ایشون دوست دارن لامبورگینی داشته باشن زدی تو ذوقش...

اینجا هم ایرانه نه جای دیگع

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
تنها ایرانه که عقلشون تو چشمشونه متاسفانه

اره خیلی برای این جور آدما متاسفم آخه همه چیز واس چشم و همچشمی میخرن 😣

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک قرمزشم برای من بخر😐😂😂😂مرسی😎😂😂😂

نامه ای به دلم زده دوست
دلم را میبرد هر جا که اوست
بر دلی که تا اعماق روح و پوست
عطر تو دیوانه اش کرده درست
بار الها این دل اقامتگاه توست
من به هنگامه دلم همراه توست
این به یوم سایه پر مهر توست

قول دادی مسخره نکنی ها این آخرین سروده ام بود خیلی وقته ول کردم چون فهمیدم استعدادی ندادم توش😕😂

درباره خدا بود😅

.
یک قرمزشم برای من بخر😐😂😂😂مرسی😎😂😂😂 نامه ای به دلم زده دوست دلم را میبرد هر جا که اوست بر ...

وای خیلی قشنگ بود 😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بچه مسخره میکنی😂؟

نه 

ممنون دادا لطف داری😅

بلی بلی 😐