2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آفریییین🥰😍انشالله

به هرچی فکر کنی همونو جذب میکنی ناخوداگه ...پس به ارزوهای خوب فکرکن ...بدبختی ناخوداگاه به وجود میاد  بخوای یا نخوای ...روزهای خوبه که باید ارزوشو کرد و بهش امیدوار بود 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
به هرچی فکر کنی همونو جذب میکنی ناخوداگه ...پس به ارزوهای خوب فکرکن ...بدبختی ناخوداگاه به وجود میاد ...

اره دقیقاااا...ولی خب همیشه مثبت بودن هم کمی سخته

البته واسم کمی مبهمه آینده،نه مثبت نه منفی

اگه کار همسرم ارتقا پیدا کنه که اینجا زندگیم بهتر از الان میسازم ،اگه نه تمام سعیم میکنم تا ۵ سال دیگه ایران نباشم

همین الانشم امیکرون گرفتم روز پنجمه ممنون عزیز

واکسن زدین؟!

امیکرون شبوعش خیلی بالاس ولی خداروشکر ریه درگیر نمیشه

اصلا استرس نگیرین که سمه،استراحت و تغذیه خوب خیلی کمکتون میکنه

انشاللهبزودی سلامتی کامل بدست بیارین😘

اره دقیقاااا...ولی خب همیشه مثبت بودن هم کمی سخته البته واسم کمی مبهمه آینده،نه مثبت نه منفی اگه ک ...

وقتی امیدوارباشی و باورداشته باشی که شرایطت بهتر میشه واقعا هم بهترمیشه حالا شاید دقیقا به همه اهدافت و رفتن ازایران نرسی ولی حداقلش میدونی که اوضاع بهتروبهترشده و بازم میتونی ۵سال بعد دوباره به رفتن فکر کنی ...اونقدر باید فکر و تلاش کنی تا بالاخره بهش برسین

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
وقتی امیدوارباشی و باورداشته باشی که شرایطت بهتر میشه واقعا هم بهترمیشه حالا شاید دقیقا به همه اهداف ...

این سوال امروز از خودم پرسیدم تا راجبش فک کنم و واسش برنامه بچینم

مرسی از صحبتای انرژی بخشت دوست عزیز💞❤🌹

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز