2777
2789
عنوان

چندساله بود که سیبیلاتو زدی،🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 66 پست
من خداروشکر گوشیم شکست کلا رفت ب سلامت ولی هنوز دوستایی دارم ک عکسای سمی منونگه داشتن    

🤣🤣منم همش درحال دعا کردنم ک گوشی دوستام بسوزه ک عکسام پاک بشن

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

نمیدونم  فک کنم خودشون نمیخوان بردارن  اگه نه سیبیل چیزی نیس ک توی این نسل مامانا زیاد گ ...

من بچه ی همین نسلم خواهر 

چقد گیر میداد مامانم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست و پا صورت و گردن دو هفته بعد جلسه سوم میشه  ۲،۳ ماه بعد میشه ۱۶ سالم اپراتورش گفت زوده ولی ...

وقتی لیزر کردی چند وقت بعد درمیان؟ 

هزینه لیزرت چقد شد؟

وقتی لیزر کردی چند وقت بعد درمیان؟  هزینه لیزرت چقد شد؟

هزینش ۸۰۰ خورده ای شد 

من جلسه اول رفتم تا جلسه دوم که یک ماه بینشون فاصله بود کامل در نیومدن فقط یکم ریششون معلوم بود خیلی کم درمیان 

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                
هزینش ۸۰۰ خورده ای شد  من جلسه اول رفتم تا جلسه دوم که یک ماه بینشون فاصله بود کامل در نیومدن ...

منم عاشق اینم لیزر کنم ناحیه تناسلیمو

ولی خب میگن نازایی میاره میترسم 

منم عاشق اینم لیزر کنم ناحیه تناسلیمو ولی خب میگن نازایی میاره میترسم 

نه دروغه اینهمه از فامیلاموندرفتن 

ولی من جات بودم اصلا به این چیزا توجهی نمی کردم همین الان بهم بگن یه قرص بهت میدم نازا میشی ولی موهات بدون لیزر و درد میریزه قرص چشم بسته میخورم 

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                
نه دروغه اینهمه از فامیلاموندرفتن  ولی من جات بودم اصلا به این چیزا توجهی نمی کردم همین الان ب ...

نه من بچه برام مهمه