2777
2789

ببین وقتی ما میریم قسمت گالری کمتر از وقتی که داریم اینستا یا بازی می‌کنیم شارژ مصرف میشه

ولی توی a5۲ اینطوری نیست و توی همشون شارژ مصرف میکنه 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وقتی ما میریم قسمت گالری کمتر از وقتی که داریم اینستا یا بازی می‌کنیم شارژ مصرف میشه ولی توی a ...

اره باتری a72 یکمی قوی تره ولی کلا همه ویژگیاش در کنار هم میخوام 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
اره باتری a72 یکمی قوی تره ولی کلا همه ویژگیاش در کنار هم میخوام 

S21 fe یا s20 fe بخر

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
۱۷ تومن ندارم ک  نهایت ۱۲

سری ای خوب نیست زیاد باهم تفاوت ندارن من خودم a71 دارم نسبت پولی که دادم فرقی نداره با a31 و a51

S20 fe یازده و نیمه اون سری اسه

سری ای خوب نیست زیاد باهم تفاوت ندارن من خودم a71 دارم نسبت پولی که دادم فرقی نداره با a31 و a51 S2 ...

S20 الان ۱۳ و نیمه☹

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
S20 الان ۱۳ و نیمه☹

اون فایو جیشه 

S20 الان ۱۳ و نیمه☹

اگه فایو جی میخوای یکو نیم باید بزاری بخری تو که داری این همه هزینه میکنی حداقل یه چیز خوب بخر من همه گوشی هارو تقریبا امتحان کردم 

به حرف گوشی فروشی هام اعتنا نکن فقط اون چیزی رو میخوان بفروشن که سود بیشتری توش دارن

اگه فایو جی میخوای یکو نیم باید بزاری بخری تو که داری این همه هزینه میکنی حداقل یه چیز خوب بخر من هم ...

سلام میشه منو راهنمایی کنید بابت خرید گوشی ؟

حس کردم اطلاعات خوبی دارید در این زمینه 

بنظرتون شیائومی خوبه یا سامسونگ 

تا 7 تومن چی بخرم؟

5تومن میخاستم بدم برا گوشی ولی بنظرم مدل خوبی گیرم نیاد

سلام میشه منو راهنمایی کنید بابت خرید گوشی ؟ حس کردم اطلاعات خوبی دارید در این زمینه  بنظرتون ...

سلام عزیزم حتما♡

توی هفت تومن سامسونگ گوشی معمولی پیدا میشه و پردازنده خوبی ندارن و هر کدوم یه ایرادایی دارن انگار که دارید پول برند رو میدید توی گوشی فروشی ها که میرید اکثرا a32مثلا تو این رنج قمیت پیشنهاد میکنن چون سودشون بیشتره به حرف فروشنده ها توجه نکنید و اینکه پردازندش مدیا تکه و اصلا خوب نیست

Poco x3 pro اگه عکس زیاد میگیرین دوربینش عالیه من عکس هم دارم با هر دو گوشی (a31 و a71 و poco x3) اگه خواستید واستون جای دیگه میفرستم چون اینجا بی کیفیت میکنه 

بعد اینکه پردازندش هم خیلی خوبه من گوشیم a71 برادرم poco x3 داره ولی مثلا بازی سنگین رو گوشی من قبول نمیکرد میومد بیرون و اون کیفیت رو نداشت اما برادرم بدون مشکلی داشت بازی می‌کرد 

برای برادرم poco x 3 اما این poco x3 pro جدید اومده ظرفیت ۱۲۸ گیگ قیمت ۶ ونیم ظرفیت ۲۵۶ گیگ هم قیمتش ۶۹۰۰

اما اگه شیائومی مد نظرتون نیست میتونم سامسونگ تو این رنج هم معرفی کنم❤

سلام عزیزم حتما♡ توی هفت تومن سامسونگ گوشی معمولی پیدا میشه و پردازنده خوبی ندارن و هر کدوم یه ایرا ...

سلام بزرگوار ممنون خیلی خیلی خووووووووب راهنمایی کردین من الان دیدم نظرتون رو ببخشید 

منم کمی تحقیق کردم همون شیائومی poco x3 که حافظه داخلی 256داره رو میخام بگیرم 

خیلی ازتون ممنونم 

در ضمن ببخشید من اقا هستم سوتفاهم نشه برا دوستان 

سلام بزرگوار ممنون خیلی خیلی خووووووووب راهنمایی کردین من الان دیدم نظرتون رو ببخشید  منم کمی ...

سلام جناب روزتون بخیر خواهش میکنم کاری نکردم انشالله به خوبی استفاده کنید