2777
2789
عنوان

زشتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 29 پست
تو عملم کنی بازم به خودت میگی زشت چون اعتماد به نفس نداری!چشم بسته میگم معمولی رو به بالا یا خوشگلی ...

چرا من بهم گفتن زشت دخترا تو خوابگاه 

از نظر اونا زشت بودم 

پس حتما زشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس فکری گرفتی حتما ب ی روانشناس مراجعه کن

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
چرا من بهم گفتن زشت دخترا تو خوابگاه  از نظر اونا زشت بودم  پس حتما زشتم

اره از نظر چنتا ادم عقده ای حسود زشتی 

اینجور ادما لیاقت گوش کردنم ندارن چ برسه این که نظرشونو تو زندگیت استفاده کنی

تو زیبایی حتی اگر باور نکنی❤️

تو حق داری به خودت برسی دماغت عمل کنی ارایش کنی

ولی وقتی که خودت رو دوست داشته باشی و به خودت بیشتر از ادمای عقده ای احترام بزاری

چرا من بهم گفتن زشت دخترا تو خوابگاه  از نظر اونا زشت بودم  پس حتما زشتم

اه خدایا چه قدر اعتماد به نفست کمه آخه به خاطر حرف دخترای خوابگاه!

من معلمم که مرد بود جلو همه ی هم کلاسیام بهم گفت اول دماغ بودی بعد دست و پا در آوردی حالا بیا و ببین پف دماغم خوابیده فرمشم در اومده چقدر خوب شده اون موند و خجالتش !حالا دماغ من پیش دماغ خانوادش مثل سوزن تو انبار کاه بود!

برو کتابای خودسازی بخون از کتاب خودت باش دختر شروع کن!هی با خودت بگو من ارزشمندم من مفیدم من زیبام! به کسی هم کاری نداشته باش !