2777
2789
عنوان

بابام میگه باید با یه پیرمرد ازدواج کنی😑🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 72 پست

اهمیت نده

بعد از طلاقم تمام تمرکزت رو بذار رو خودت و پیشرفتت

همه چیزو خدا خودش میچینه

به حرف من و شما و پدرتون نیست  

شما با این ادم اشتباه ارزشتون پایین میاد نه بدون اون

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
منم دقیقا شرایط شمارو دارم فقط من۱۸سالمه و مامانم بهم میگه دیگه کسی نمیگیرت....🚶🏻‍♀️

اخه واقعا به این امید جدا میشین ک بعدش ددباره عروسی کنین؟؟

من باشم جدا بشم تا ۱۰ سال ازدواج ک هیچ به هیچ نری نزدیک نمیشم

دنیا اگه عدالت داشت...مردم بکارت داشت😒😒😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجرد بودم با مرد ک بچه دار ازدواج کردم  ولی خیلی ها دیدم طلاق گرفتن پسر مجرد گزفتشون

میگم دیگه اینجور چیز احتمالش خیلی کمه ک مجرد بیاد خاستگاریت مونده ب اینکه طرف کجاییه تو شهرشون طلاقو چجوری میدونن

آخه تنهایی ام سختیای خودشو داره😕

متاهلیم سختیای خودشو داره

من ک بودم ترجیح میدادم تنهایی سختی بکشم تا اینکه هم سختی بکشم هم عذاااب

اخه واقعا به این امید جدا میشین ک بعدش ددباره عروسی کنین؟؟ من باشم جدا بشم تا ۱۰ سال ازدواج ک هیچ ب ...

نه بابا من که گفتم دیگه ازدواج نمیکنم اصن واقعا نمیشه بالاخره من یک سال بایکی زندگی کردم چطور میتونم برم با یکی دیگه...ولی خب کلی میگم مامان منم اینجوری میگه بهم و اینکه میگه من دیگه تو خونم رات نمیدم

من چند مورد دیدم بعد طلاق با پسر مجرد ازدواج کردن  موردایی بودن که حتی دخترای مجرد نمیتونستن پیدا کنن .قسمت ربطی به مطلقه بودن یا نبودن نداره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
آهان اوکی متوجه شدم 🤭😅 به بنده خدا فحشم دادم😐

😁😁

نه بیشتر فحشت خودمو گرفت من ۱۳سالگی ازدواج کردم 

ولی الان بااین که خیلی اززندگیم راضیم به شدت باازدواج ۲۰سال به پایین مخالفم

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
نه بابا من که گفتم دیگه ازدواج نمیکنم اصن واقعا نمیشه بالاخره من یک سال بایکی زندگی کردم چطور میتونم ...

رات میده اگ جدا بشی نمیزارن ک تو خیابون بمونی اونا میترسوننت ک بشینی زندگی کنی بسازی

خودت زندگیتو بساز

رات میده اگ جدا بشی نمیزارن ک تو خیابون بمونی اونا میترسوننت ک بشینی زندگی کنی بسازی خودت زندگیتو ب ...

نمی‌دونم ولی باچیزایی ک قبلا ازش دیدم این کارم بعید نیست ینی اگه تو خونه راهم بده من تعجب میکنم...

نمی‌دونم ولی باچیزایی ک قبلا ازش دیدم این کارم بعید نیست ینی اگه تو خونه راهم بده من تعجب میکنم...

میفهمم...

میگزره❤🤍

ب امیدروزای قشنگگگگ😘😘