2777
2789
اگر طلاقتون توافقی هستش و تمام توافقات رو انجام دادید و نقطه ابهامی نمونده بعد از مشاوره دیگه دادگاه ...

فقط ماشین خودمو تونستم ازش پس بگیرم 

حکم نفقه هم خیلی وقته اومده ولی نداده

میخوام نفقه و یه مبلغ کم بگم بده و بیاد تموم کنه اگه قبول کنه

هم توافقی و هم درخواست زن رو میخوام بدونم

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اذیت کننده؟ خواهشاً جواب بده عزیزم

شرمنده بنده آقا هستم

ولی به عنوان کسی ک جدا شدم البته بنا به خواست خانمم

چون واقعا اختلاف اعتقادی و فرهنگی عمیقی داشتیم و خودم حتی بعد از طلاق هم بهش درخواست رجوع چندین بار دادم و نشد

خیلی آزار دهندس و روح و روان رو داغون میکنه

طلاق واقعا درسته حلاله ولی منفورترین حلال خداونده

اگر دلیل منطقی و عقلانی محکمی پشت طلاقتون هست ک هیچ ولی واقعا اگر سر لجاجت و یه دندگی هستش به عنوان یه برادر کوچکتر نکنید اینکارو و سعی کنید اگر شما و شوهرتون ته سوز عشقی از هم دارید مجددا بهم برگردید و کمبودهای همو در یک فضای دوستانه مرتفع کنید ک هیچکس در نهایت بجز خود شما 2تا به درد هم نمیخورید و سعی کنید برای حفظ زندگیتون غرور خودتون هم هزینه کنید ولی به حفظ و نجات زندگی و روح و روانتون ارزش داره

نمیدونم هنوز تصمیمش چیه  میخوام به وکیل بگم بهش زنگ بزنه توافقی و دادخواست از طرف زن رو دوتاش ...

توافقی نهایتا یک ماه زمان ببره شایدم خیلی سریع تر اونم بخاطر روند اداری و .. که شما دردسر نمی کشی ولی اگه طرف مقابل نخواد از اونجایی که حق طلاق با آقایون هست فقط با دلایل موجه محکمه پسند مثل ضرب و شتم و ... می تونین با گواهی پزشکی قانونی کاری از پیش ببرین اما در کل یه پیج می زارم این خانم وکیل هستن تمام شرایط و روند های اداری رو با ویدئو توضیح دادن شاید به کارتون اومد ..

مگه نباید اول بریم مشاوره بعد دادخواست بدیم؟

من رفتم دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق دادم برای۲۷ روز بعدش نوبت دادن تو ابلاغیه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من رفتم دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق دادم برای۲۷ روز بعدش نوبت دادن تو ابلاغیه

نه مشاوره رو میگم باید بعد دادخواست رفت یا قبلش؟

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
عزیزم ببخشید هزینه عمل اسلیو چقدرشد

با تامین اجتماعی سه تومن بیمارستان دادم و چهار و نیم وسیله گرفتم 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲