سولییییی۷۰۸۳ مدیر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 112 عنوان واکسن کرونا عشق داداشم و کشت | مشاهده متن کامل بحث + 3005 بازدید | 128 پست امروز دوست دختر داداشم فوت کرد دوز سوم واکسن و زد تب کرد داداشم چجوری عکسشو بغل کرده 😭😭😭😭 1400/11/14 | 01:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeynii عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 5137 عموی منم بعد از دوز اول فوت کرد اما ما زدیم و هیچی نشدیم..یعنی همه طایفه پدری بعد از اون زدن ... نمیدونم بعده فوتش ما طایفه خودمون دیگه کسی جرات نکرد واکسن بزنه
narissss عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 742 خود کرونا کشنده نیست چرا نمیخواهید واقعیت رو قبول کنید؟؟؟؟ والا من حالا کرونا گرفتم احساس میکنم سم داخل بدنم یه بار خوب میشم یه بار حالم خیلی بد میشه چطور اخه نمیکشه
dgjhvbjkoufhj عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 5511 خود کرونا کشنده نیست چرا نمیخواهید واقعیت رو قبول کنید؟؟؟؟ پس این همه ادم چطوری فوت شدنخانم همه کشور ها وزارت بهداشت داره میگه هست و اگع واکسن نزنید مبتلا میشید بد جورشما چرا نمیخواید قبول کنید؟ .
خرسگنده عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 9405 من با اینکه دو دچز واکسن زدم هفته پیش از امیکرون شدید دلشتم میمیردم واکسنی که بزنی نزنی فرقی ... ولی ببین بازم تهش زنده موندی توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
021nahid عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 1427 واکسن نزده ها باعث شدن کار به اینجاااا و پیک ششم بکشهههه یعنی چییی که ربطی نداره . رعایت کردنم هست ا ... فعلا ک واکسن زده ها بیشتر دارن کرونا میگیرن ما ماسکمونو میزنیم شما هم با توکل ب واکسنت راحت زندگیتو کن ببینم کرونا میگیری یا ن خوبه بهانه دستتون افتاد موج ششمو بندازین گردن واکسن نزده ها😑 زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
sannam عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 19029 توهین نکنید شما این تاپیک رو چرا نمی بندی؟بعد تاپیک سوشی خوردن با خواستگار رو تعطیل میکنی!!! فقط طلاق
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7881 باتو نبودم اخه با اسی بودم. تاپیک قبلیشو ببین اهان رو من ریپلای کردی فکر کردم بامنی شاید کیست داره همکلاسی من نمیدونم کیست بود چی بود بخاطر اون میخورد میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
on_paria_diet عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2385 بله پاییز ۹۹ کرونا گرفتند شدید و خوب شدن و پاییز ۱۴۰۰ فوت کرد بعد از تزریق دوز دو واکسن؟چه واکسنی؟فعلا توی مقالات اومده که ایمنی کرونا شش ماه هست. یعنی اگر پاییز 99 کرونا گرفتند تا حدود بهار پاتن رو داشتند.