2777
2789
خود کرونا کشنده نیست چرا نمیخواهید واقعیت رو قبول کنید؟؟؟؟

والا من حالا کرونا گرفتم احساس میکنم سم داخل بدنم یه بار خوب میشم یه بار حالم خیلی بد میشه چطور اخه نمیکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود کرونا کشنده نیست چرا نمیخواهید واقعیت رو قبول کنید؟؟؟؟

پس این همه ادم چطوری فوت شدن

خانم همه کشور ها وزارت بهداشت داره میگه هست و اگع واکسن نزنید مبتلا میشید بد جور

شما چرا نمیخواید قبول کنید؟

.
من با اینکه دو دچز واکسن زدم هفته پیش از امیکرون شدید دلشتم میمیردم  واکسنی که بزنی نزنی فرقی ...

ولی ببین بازم تهش زنده موندی

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
واکسن نزده ها باعث شدن کار به اینجاااا و پیک ششم بکشهههه یعنی چییی که ربطی نداره . رعایت کردنم هست ا ...

فعلا ک واکسن زده ها بیشتر دارن کرونا میگیرن ما ماسکمونو میزنیم شما هم با توکل ب واکسنت راحت زندگیتو کن ببینم کرونا میگیری یا ن خوبه بهانه دستتون افتاد موج ششمو بندازین گردن واکسن نزده ها😑

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
باتو نبودم اخه با اسی بودم. تاپیک قبلیشو ببین

اهان رو من ریپلای کردی فکر کردم بامنی 

شاید کیست داره همکلاسی من نمیدونم کیست بود چی بود بخاطر اون میخورد

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
بله پاییز ۹۹ کرونا گرفتند شدید و خوب شدن و پاییز ۱۴۰۰ فوت کرد

بعد از تزریق دوز دو واکسن؟
چه واکسنی؟

فعلا توی مقالات اومده که ایمنی کرونا شش ماه هست. یعنی اگر پاییز 99 کرونا گرفتند تا حدود بهار پاتن رو داشتند.