2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برای منم دعا کنید که انشاالله منم هر چه زودتر باردار بشم و یه نی نی سالم و سلامت و خوشگل بیاد تو بغلم.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 
دوستان کسی نمی دونه چه نذری یا چه دعایی در شب لیله الرغائب مراد میده? ممنون میشم اگه بودین بگین

لیله الرغائب رو نمیدونم ولی من نذر نماز اول وقت کردم...ینی همیشه سعی کنم اول وقت نماز بخونم..حاجت روا شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای منم دعا کنید که انشاالله منم هر چه زودتر باردار بشم و ...

اینو انجام بده فردا ، میتونی فردارو روزه بگیر ، چندنفر همین امشب تاپیک زدن گفتن پارسال تو همین شب بچه خواستن الان باردارن

اینو انجام بده فردا ، میتونی فردارو روزه بگیر ، چندنفر همین امشب تاپیک زدن گفتن پارسال تو همین شب بچ ...

ممنونم عزیزم.لطف کردین.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد