من زنگ زدم به یک دختر خانم که بیام برای امر خیر و آشنا بشیم اینها و قرار شد شنبه برم.تا حالا از نزدیک ندیدم ولی آشنای دور هستیم. ولی بعدا بخاطر سنش تقریبا میدونم که با معیارهای ما سازگار نیست و امکان این ازدواج صفره. بنظرتون کلا بهونه بیارم نرم یا برم و بعدا بهونه بیارم. نمیخوام ناراحت بشن زیاد. البته بگم قبلا سنش میدونستم و با برادرم همسن هست و شک داشتم بعدا بخاطر یک مورد دیگه کلا منصرف شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه معیارت سنه همون کنسلش کنی بهتره شما فرد ظاهربینی هستی و بدرد زندگیـ نمیخوری
هیچ ربطی نداره... هر کس باهر معیاری حق ازداوج داره.. و نشونه بد بودنش نیست... فقط ممکنه سخت اون کیس مورد نظرشو پیدا کنه.... مثلا همسر من خیلی ظاهر براش مهم بوده. خیییلی گشته تا اونچیزی که به دلس نشسته رو پیدا کرده.... و الان هم بعد 10 سال زندگی مشترکمون واقعآ مرد خوبیه. و مشکل خاصی باهم نداریم...
اگر بگم میخورنمنو. همکاران معرفی کردن با اسم فامیل. بعدا اسمش کوچیکش شنیدم که خیلی قدیمی هست. واقعا نمبشع تو فامیل. میدونم ها به اندازه کافی روشنفکر نیستم