2777
2789
عنوان

🍂🍃ختم قرآن🍃🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 99 پست
سلام عزیزم ان‌شاءالله خدا شفای عاجل و کامل بهشون بده و عملشون موفقیت آمیز باشه  من جزء ۱۳ ر ...

خواهرجون... چی شده... الهی بلا دور باشه... قربونت بشم اصلا راضی به زحمتت نیستم... تو صلوات بفرست خیلی هم عالیه🌷

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام عزیزم  ببخشید من  متاسفانه نمی تونم تا شنبه بخونم چون خیلی مشغله دارم ، اگه زمان تعیی ...

خواهری 11 برداشتن... اگر مایلید14🌷عزیزدلم اشکالی نداره... قربونت بشم من نمیخوام اصلا که تو زحمت بیافتین... اگر وقتتون کمه یا سخته یک حمد بخونید هم کافیه. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهری 11 برداشتن... اگر مایلید13🌷عزیزدلم اشکالی نداره... قربونت بشم من نمیخوام اصلا که تو زحمت بیا ...

عزیزدلم من 13 رو می خونم  اگه تو ختمت خللی ایجاد نمی شه تا شنبه نمی رسم بعد از اون می خونم ؟ اشکالی نداره ؟

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
خواهرجون... چی شده... الهی بلا دور باشه... قربونت بشم اصلا راضی به زحمتت نیستم... تو صلوات بفرست خیل ...

نه عزیزم میخونم فقط زمانش رو قول نمی‌دم حتما تا شنبه باشه و حتما حتما میخونم فقط یه جز بهم بده گلم 

من از وقتی مادر شوهرم فوت کرد حالم زیاد نرمال نیست یه جوری همش تو خودم هستم دلم گرفته هست حتی با پسرم هم بازی نمیکنم اصلا بچه دلش پوسید 

برام دعا کن خواهر جونم من همیشه مزاحم تو هستم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزدلم من 13 رو می خونم  اگه تو ختمت خللی ایجاد نمی شه تا شنبه نمی رسم بعد از اون می خونم ؟ اش ...

اشکالی نداره

نه عزیزم میخونم فقط زمانش رو قول نمی‌دم حتما تا شنبه باشه و حتما حتما میخونم فقط یه جز بهم بده گلم&n ...

الهی که هرچه زودتر خوب بشی خواهرم... لطفا خودتو اذیت نکن😔برای سلامتی و آرامشتون صلوات میفرستم

عزیزم اشکالی نداره... جزء 13 هر وقت تونستین بخونید🌷

سلام عزیز جزءی باقی مونده

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

سلام. ای کاش ختم قرآنها سوره ای بود به جای جزئ. مثلا من یک سوره خاص رو میخوندم و بقیه هم به همین ترتیب.
جزئ میترسم تعداد آیات کم و زیاد بشه.
من چی بخونم خودتون بفرمایین.
خبر سلامتیشون رو برام بنویسین شما هم برای شفای مادرم دعا کنین همش اضطرار دارم نکنه طوریشون بشه!

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام عزیز جزءی باقی مونده

خدا خیرتون بده..  لطفا جزء 15🌷🙏

سلام. ای کاش ختم قرآنها سوره ای بود به جای جزئ. مثلا من یک سوره خاص رو میخوندم و بقیه هم به همین ترت ...

سلام زهرا جان.. 

ان شاءالله که مادرتون سلامت باشند و سایشون مستدام. 

خواهر جون پس لطفا شما سوره یس بخونید. 

منم برای سلامتی مادربزرگوارتون یس میخونم.

سلام زهرا جان..  ان شاءالله که مادرتون سلامت باشند و سایشون مستدام.  خواهر جون پس لطفا ش ...

چشم امشب میخونم انشاءالله به توفیق خدا.
خبر سلامتی مادر همسرتون رو برام بفرستین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

الهی که هرچه زودتر خوب بشی خواهرم... لطفا خودتو اذیت نکن😔برای سلامتی و آرامشتون صلوات میفرستم ...

خیلی ممنونم خواهری همیشه به من محبت داری 

فدای قلب مهربونت بشم من 

باشه عزیزم ۱۳ رو میخونم ان‌شاءالله که عمل مادرشوهر تون با موفقیت کامل باشه و خیلی زود سلامتی کاملشون رو به دست بیارن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خیلی ممنونم خواهری همیشه به من محبت داری  فدای قلب مهربونت بشم من  باشه عزیزم ۱۳ رو میخو ...

خیلی ممنونم.. االهی الهی همیشه دلشاد باشی🌷🙏

چشم امشب میخونم انشاءالله به توفیق خدا. خبر سلامتی مادر همسرتون رو برام بفرستین.

خیلی ممنونم.. ان شاءالله🙏🌷