2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب اندازه کافی چاق هس😂

خو یه اب معدنی بگیر لااقل از گلوش بره پایین 😂

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
لباس زیر بخر🤣🤣🤣🤣

نههه گروووونهههههه اگر گرفتم برا خودش 😐😂😂😂

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
🤣🤣🤣🤣😁

والا 😂😂

کوفتش بشع میخرم😐😂 از شلنگ دستشوییمون پر میکنم ک قشنگ هضم بشع #شوخی😂

هنر نزد ایرانیان ست بس 😁😂😂

من سیاه قلم کار میکنم اگر دوست داشتید میتونم نقاشی شون رو بکشم و بنظرم ماندگار و خیلی خاص قیمت مناسب ...

این چهره رو سارا محمودی هم کشید ولی تو خیلی مرتب نکشیدی 

چند وقته کار میکنی؟

میشه برا قبولیم یه صلوات بفرستید
عزیزم جفتمون مجردیم ۱۵ سالمونه دیوار کوبو میخاد چیکار؟😐😂

وا مگ دیوارکوب واسه متاهلاس 😂😂

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی