2777
2789
عنوان

شکاف نوک سینه از دوران بلوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 24 پست
نگران نباش منم مث تو ام یکی دیگه هم پیدا شد😄 منک بهش توجه نمیکنم چون کاری از دستمم برنمیاد

عزیزم دلیلش میدونی چیه 

ای که مسجد میروی بهر سجود...                                             سر بجنبد،دل نجنبد،این چه سود...!؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من داشتم  الانم باردارم بازم همون شکل ه فقط موقع شیر دادن نمیدونم قراره چی پیش بیاد

سلام خوبین میگم منم از اوایل بلوغ سینه راستم همین طوری شکاف داشت بعد اون یکی هم مدتیه همینطوری شده خواستم ببینم واسه  شماهم که اینطوری هس  مشکلی ندارید الان؟ خیلی نگرانم میترسم😢

من که هنوز دکتر نرفتم میترسم 😂 شما دکتر رفتی؟ ولی لعنتی خیلی حس بدیه🥲

نه نرفتم. ولی خیلی نگران بودم که چرا شبیه بقیه نیست دیگه کامنتای اینجا رو خوندم دیدم تنها نیستم خیالم راحت شد😂

بله من داشتم الانم باردارمبازم همون شکل هفقط موقع شیر دادن نمیدونم قراره چی پیش بیاد

سلام عزیزم میشه علائمتونون دقیق بگین من نگرانممممم مال منم اینجوریم دوتاش اینجوریه

2790
2778
2791
2779
2792