2777
2789

کار همتون اشتباه بوده اول اینکه چرا خواهرشو وارد بحث کردید دوم اینکه چرا با حرف و منطق نشستید حرف بزنین شروع کردید داد و بیداد سوم اینکه چرا جلوی خواهر شوهرت احترام نامزدت نکه نداشتی چهارم اینکه چرا شوهرت عصبانیتش کنترل نکرده و فیزیکی برخورد کرده 

برید مشاور 

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم زر زر نکن  چند وقته دهنم عادت کرده به فوش  هی میگف فوش نده دیک این زر زر کردنو ...

آنچنان بدم نبود..این مشکلو حل کنینو اگه دیدی موقع عصبانیت کنترلی رو خودش نداره کات کنین ینی چی بخاطر ی زرزز نکن میزنه😟

مثلا اینجا یه چیز خیلی خفن نوشتم حال کنی😎😁

پا شده با خواهرش اومده خونتون تو رو زده؟

کسی جلوشو نگرفت؟

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

من از دیشب چند تا تاپیک با همین مضمون خوندم واقعا دیگه رد دادم 

ببین عزیز من من سوار اسب نمیشم برای اینکه از شلاق زدن متنفرم 

یعنی من نمیتونم روی یه موجود دیگه دست باند کنم 

واقعا برای برخورد فیزیکی اونم توی نامزدی میپرسی چی کار کنم عزیز جان 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
من از دیشب چند تا تاپیک با همین مضمون خوندم واقعا دیگه رد دادم  ببین عزیز من من سوار اسب نمیشم ...

واقعا اون اسب رو درست گفتی . 

منم یه بار باشگاه رفتم . گفت باید اسب رو بزنی .

گفتم یکی خود شماها رو بزنه خوشتون میاد . خب اونم موجود زنده هست و سیستم عصبی داره. دردش میگیره. بعضی جاها دیدم حتی با زنجیر و این چیزا هم اسب و الاغ رو میزنن . به نڟرم قطعا اینها تو همین دنیا تقاص این اه حیوانات که موقع درد کشیدن بلند میشه رو میدن .به قول شما دست بلند کردن رو هر موجود زنده ای ممنوعه . چه انسان چه حیوان 

واقعا اون اسب رو درست گفتی .  منم یه بار باشگاه رفتم . گفت باید اسب رو بزنی . گفتم یکی خود شم ...

آره عزیزم معلومه 

باید بترسیم از آه موجودی که زبون نداره و طرف حسابش خدا هست 

به یه گریه گرسنه غذا بده جواب کائنات رو ببین ❣️

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
آره عزیزم معلومه  باید بترسیم از آه موجودی که زبون نداره و طرف حسابش خدا هست  به یه گریه ...

اره به نظرم دعا یا نفرین این زبان بسته ها شاید بیشتر از،ادمها تاثیر داشته باشه.

ممنون چشم حتما سعی میکنم به گربه و سگ و اینا غذا بدم.

برای حیوان ازاری هم حیف که تنهایی زروم نمیرسه وگرنه بساط همه رو جمع میکردم . چقدر از،اسب سواری با خشونت و درشکه سواری و ازار الاغ و سگ و .... متنفر هستم من 😔