namnamasgari مدیر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7770 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 37 پست بچه ها ابن مثبته آیا؟ مارکش روژان بود به دقیقه نرسید همون لحظه رنگ داشت ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه.. 1400/11/13 | 07:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلام_خوبی عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 1426 مممنونم عزیزم فقط کاذب نداره خدای نکرده این مارک ن منم یک هفته پیش مثبت شد اول با روژان امتحان کردم بعد رفتم آزمایش مثبت بود ایشالله ک مثبته امضاتو خوندم خوشحال شدم ک مامان شدی البته مامان بودی مامان تر شدی 😉🤗🥳🥳🤩
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7770 ن منم یک هفته پیش مثبت شد اول با روژان امتحان کردم بعد رفتم آزمایش مثبت بود ایشالله ک مثبته&n ... فدات شم عزیزم از سال ۹۴ منتظرم از استرس خل شدم همش میگم کاذب نباشه ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7770 بعله ممنون ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7770 مبارکههه مممنونم عزیزم ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
مو_فرفری_0_0 عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 1959 مبارکه گلمگیلیلیلی😍 فرفری هسدم با موهای بنفش" گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7770 مثبت مممنونم عزیزم ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
سلام_خوبی عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 1426 فدات شم عزیزم از سال ۹۴ منتظرم از استرس خل شدم همش میگم کاذب نباشه فدات بشم نترس کاذب نیس یکی دیگه هم بزن ک دلت آروم بگیره خیلی خوشحال شدم برات ❤️دعا کن نینی منم سالم بیلد بغلم و اینکه مامان خانومی میدونی بچت چهارهفته بیشتره ک بی بی ت مثبته 😉😉😉
سلام_خوبی عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 1426 ولا منم فکر کردم خودتی وگر نهخواستم یه چیز دیگه بگم واییی چقدر خندیدم راحت باش هرچی میخوای بگو خودم نیستم🤣🤣❣️❣️❣️❣️
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7770 فدات بشم نترس کاذب نیس یکی دیگه هم بزن ک دلت آروم بگیره خیلی خوشحال شدم برات ❤️ دعا ک ... ان شالله که سالم سالم خیلی زود پیشته گلم من دوره ام یکم به یکم بود الان نمیدونم میشه چند هفتم میشه کمکم کنی ۷ روزه هم هستم؟ بعد سونو هم برم یا زوده؟ ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
سلام_خوبی عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 1426 قربونت فعلا سونو نرو چون چیزی معلوم نیس من رفتم پول الکی دادم عزیزم آخرین باری ک پریودت تموم شد چندم بود بگو تا بگم ولی ی آزمایش بتا برو ک ببینی سالمه یا نه من اولیشو دادم امروز میخوام برم دومی
سلام_خوبی عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 1426 ان شالله که سالم سالم خیلی زود پیشته گلم من دوره ام یکم به یکم بود الان نمیدونم میشه چند هفتم میشه ک ... عشقم اون ۷روز هستم متوجه نشدم بعد سونو رو ی ماه حداقل صبر کن بعد ایشالله ک خیره❤️
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7770 عشقم اون ۷روز هستم متوجه نشدم بعد سونو رو ی ماه حداقل صبر کن بعد ایشالله ک خیره❤️ من یکم شروع شدم هفتم تمام الان زدم میگه شش هفته تو نت درسته؟ ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7770 مبارکه عزیزم مممنونم گلم ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..