2777
2789
واقعا؟ سوزشش میره    تاول چی نمیزنه

نه جلوگیری میکنه از تاول ...مخصوصا اگر از قبل تو یخچال یاشه که خیلی بهتره ..پسرم دوبار سوخت اینکارو کردم در حد چند دقیقه اروم شد و بازی کرد .خواهر زادمم افتاد تو ظرف خورشت اونم همینطور ..خیلی خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد خوبه دوستای خوبی اینجا دارم مرسی از همه‌تون، خیلی بد تاول زد آرد توو وسایل پیدا نکردم تازه اسباب کشی کردم الان بهتره اونشب دکتر گفت جاش میمونه سوختگی با روغن با این همه تاول.. نمیتونین تصور کنید رسیدیم بیمارستان چه خبر بود.. مرسی از همه‌تون به‌امید‌خدا دلتون شاد باشه بازم ازتون ممنونم ببخشید هم اسباب کشی بود هم کارم هم شوهرم که دستش داغون بود اونم دست راست همه کاراشو باید انجام میدادم دیر اومدم واسه تشکر ببخشید از همه‌تون ممنونم

سلام عزیزم ببخشید پیامم ربطی نداره ولی تویه تایپکت درمورد آلوئه ورا نوشتی وگفتی یه ماه بعد نتیجه رو میزاری میشه لطفا بگی چیشد چون هرچی گشتم ندیدم تایپکی درمورد نتیجه چیشد خوب بود استفاده کردی؟؟؟

....
سلام عزیزم ببخشید پیامم ربطی نداره ولی تویه تایپکت درمورد آلوئه ورا نوشتی وگفتی یه ماه بعد نتیجه رو ...

سلام عزیزم من حساسیت دادم اصولا به همه‌چی حساسیت دارم ولی پپست خواهر دوستم خیلی طلا شده بعد از یک سال استفاده ی مداوم