2777
2789
چقدر عالی که تونستین این مقدار هزینه کنین واقعا زیاده👏

دیگه باید به اندازه درآمدت خرج کنی عزیزم

الان هم شنیدم ۹۰ تومن میگیره 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم. من مادرم بخاطر سرطان سینه ای که داشت مجبور شد سینه اش رو برداره. رفتیم پیش دکتر رجب پور. هم بازسازی کرد و هم لیفت انجام داد برای مادرم که به شدت راضی هستش. قیمتاش هم خوب بود انصافا. من خودم هم جراحی بینی انجام دادم و راضی ام. از طریق واتس آپ میتونی مشاوره رایگان بگیری. یه صحبت بکن. ناراضی برنمیگردی. به جرات میتونم بگم بهترین جراح پلاستیک و سینه در تهران دکتر رجب پوره. شمارش هم 09120600407 هستش.

پریسا عظیمی نژادان

من تعریف ایشونو خیلی شنیدم شما رفتی؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

عزیزم من خودم چون انجام دادم بهت دکتر عطایی رو پیشنهاد میدم کلا کارشون خیلی خوبه و متخصص جراحی پلاستیک هستند ادم میتونه با خیال راحت بهشون اعتماد کنه که با مشکلی رو به رو نشه واسه عملش

هزینشم با توجه به معروف بودنی که دارن خیلی مناسب میگیرن کلا خیلی انسان درستی هستن

مشاوره انلاین هم دارن ادم میتونه خیلی راحت سوالاشو ازشون بپرسه 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-علی-اکبر-عطایی

اره پیش دکتر اعظم صلاتی بری تقریبا یه حدودی کمتر از این مبلغی که گفتی میشه هزینت خیلی کارشم خوبه من دو ساله پیشش پروتز گذاشتم خیل راضیم مدل سینه هامم خیلی قشنگ شده مشاوره انلاین هم داره میتونی که اول باهاشون مشاوره انجام  بدیhttps://www.mavarateb.com/doctor/دکتر_اعظم_صلاتی

02166909984

سلام عزیزم خوبی بابت تاپیک دعا نویسیتون بهتون پیام دادم اونجا نگفتم چون خیلیا موافقن یا مخالفن من پیش یه اقای کار انجام دادم و واقعا عالی بوده خواستید بگید بهتون معرفی کنم