2777
2789
عنوان

زندگی سگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لا اقل خودت خودت رو دوست داشته باش

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

منو خواهرم  باهم دبیرستان میرفتیم. بابامونم اعتیاد داشت. زندگی مون متوسط بود. مثلا خونه بابا دو طبقه بود.ماشینش پژو  بود  اون موقع ها  هم  حقوقش  دو  سه تومن بود.   ولی بخاطر اعتیادش همیشه مارو میخره میکردن.  باور کن همیشه لباس خوب میپوشیدیم  ولی همکلاسی  های  خاهرم  الکی به همه گفته بود اینا هیچی ندارن بخورن  لباسای همو میپوشن  میرن مدرسه.  خیلی هم درسمون خوب بود  ولی خیلییی مسخرمون میکردن  تو دبیرستان همیشع خجالت میکشیدم.  انقد اعتماد به نفسمونم پایین اورده بودن.  بالاخره گذشت ما رفتیم دانشگاه درسمونو خوندیم. اول  خواهرم ازدواج کرد  با یه استاد دانشگاه که خیلیییییی خوبم هستم بعدش منم با  یه همسرم که تحصیلاتش دکتری بود  شرکت هم داره  و یه اقای به تمام معناست ازدواج کردم. الانم فهمیدم  ما دوتامونم  از همشون خوشگلتر و عاقلتر بودیم  وفقط اعتماد به نفسمونو خراب کرده بودن.   الانم همسر یکی از اونا که مارو مسخره میکرد  بیکارع  خودشم درس نخونده  ارایشگر شده

اونا نباید ب چیزی افتخار کنن ک در داشتنش نقشی نداشتن همینطور تو بخاطر همین موضوع خودت رو تباه نکن

تو باید خودت زندگیت رو بسازی و ب چیزی ک میخوای برسی اینه ک افتخار داره 

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

باور کن  تو هم مثل ما شدی  ولی یه روز میرسه که به خودت ایمان میاری. و حرف چندتا احمق حسود رو باور نمیکنی.  یه کم به تیپ  و قیافت برس   حتی اگه پول نداری  مرتب بگرد.  برا بالا کشیدن خودت  تلاش کن  مطمئنن خدا هم کمکت میکنه

منم همین طورم  لاغر و کوتاه و فقیرم  منم نابود کردن  دخترا الان همه خوشگل و خوش هی ...

اگه دیده باشی این خوشکلو خوش هیکلو فلانو بهمان ادمارو تحت تاثیر قرار میده جذاب نشونشون میده اما فقط واسه ی مدت ی چیزایی هست مث خصوصیات اخلاقی ذات افراد درونشون وقتی ک باهاشون اشنابشی زشت ترینو فقیر ترین ادم دنیاام باشن بازم جذابن  جامعه الان طوری شده ک ملاک اینایی ک گفتی باشه ولی پولدار ترین ادمو بری سمتش بشناسیش از شخصیتش خوشت نیاد دیگه پولش ب چشمت نمیاد اما یکیو ببینی وضعیت مالیش خوب نباشه اما طرز فکرش قشنگ باشه شخصیتش جذاب باشه اینجور خود تخریبی نکنه از خیلی این پولداراو فلان سر تره ادم باید یاد بگیره چجوری باهمون چیز کمی که داره از زندگی لذت ببره و خودشو بادیگران مقایسه نکنه

اگه دیده باشی این خوشکلو خوش هیکلو فلانو بهمان ادمارو تحت تاثیر قرار میده جذاب نشونشون میده اما فقط ...

آره عزیزم کاملا متوجهم

این افرادی که من پیششون بودم خیلی پولدار و باهوش و همه چیز تموم بودن ولی شعور و شخصیت اصلا نداشتن میشستن توی روت هزارتا توهین بهت میکردن بعضی مستقیم بعضی غیر مستقیم 

اتفاقا اینطور آدما معمولا اینطوری آن چون درد آدمای دیگه رو درک نمیکنن