2777
2789
گوگل برنی فک کنم بالا بیاد ابلاغیه اش

آخه کاندومم فقط برا جلوگیری نیس که برا جلگیری از کلی بیماری های مقاربتی هس دیگه واقعا نمیتونن اینو ممنوعش کنن حالا شاید قرص رو با تجویز پزشک کنن نهایتا که همونم هرکی یه پزشک خانواده داره که براش مینویسخ

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه همین قضیه ی ممنوع شدن قرص و اینا دیگه 🤦🤦 شوهر من هنوز نمیدونه 😬همینجوریشم دو بسته دوبسته قرص ...

نه خوب من میخوام یکی دیگه بیارم تا سال دیگه وگرنه دستگاه میزاشتم چون قرص حالم بد میکنه 

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
من رفتم دکتر زنان قرص نداد گفت جوونی ضرر داره

خب اگه خرج بچه ناخواسته رو میده منم نمیخورم🤣🤣من با قرص حالم بهتره انگار،هورمونام تنظیم میشن...پریودیمم تنظیم شده ،استرس بارداری ناخواسته رو هم ندارم،من از دکترهای زیادی پرسیدم و گفتن هیچ خطر و ضرری نداره و برای هر دختری که از سن سیزده سالگی رفته پیششون تجویز کردن ...ال دی خیلی بده،ولی مارولین عالیه🍃💛🍀💋💜

❤💃🏻💓🍃خداجونم دوستت دارم🌸💕
آخه کاندومم فقط برا جلوگیری نیس که برا جلگیری از کلی بیماری های مقاربتی هس دیگه واقعا نمیتونن اینو م ...

همون دیگه همه اعتراض دارن که بیماری های مقاربتی با کاندوم فقط جلوگیری میشه که اونم ممنوع کردن

همون دیگه همه اعتراض دارن که بیماری های مقاربتی با کاندوم فقط جلوگیری میشه که اونم ممنوع کردن

دیگه اوج عقب موندگیمونه اگه عملی بشه روز به روز همه دنیا میرن جلو ما میریم عقب

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤
 😰😭آخه شوهرم پسر میخواد

خدا قهرش نمیاد 

پسر دوست داری با همه وجودت مثل بقیه آرزوهات از خدا بخواه 

هیچ اشکالی نداره هر جنسیتی را دوست داشته باشی مهم اینه که اگر مطابق میلت نشد منطقی باشی و با جون و دل مسئولیت و مهر بچه را بپذیرید هم خودت هم همسرت 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
نمیدونم مارکش چیه چطور

من ۵سال و نیمه قرص میخورم،ال دی رو مفت هم بدن نمی‌خورم،هم رو اعصاب آدم تاثیر می‌ذاره هم بدن آدم بهم میریزه ریزش مو و حالت تهوع و اینا هم به کنار 

روکین،دروسبلا،دروسبلین،مارولین 

اینا خیلی بهترن