2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نگا من الان ی سنی دارم..  حالا ولی خیلی بیشتر میخورم همه بهم میگن همه  میگن انگار 7،8 ...

اوکی گلم مهم سنه چ اهمیتی داره ک بگن ۸ ۷ سال بزرگتر میزنی 

داریم راجع به میزان آمادگی عقلی و روانی و همینطور جسمی راجع به ازدواج حرف میزنم 

دختر شایسته سال رو انتخاب نمیکنیم ک میگی بزرگتر میخوره 

نوجوونی اصلا سن فکر به این چیزا نیست چون عشق هم نیست ی فعل و انفعالاتی هستن ک هم تو بدن هم تو مغز رخ میده 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
حالا 6،7سال دیگه که بهش رسیدم میام براتون تایپک میزنم😂😂😂😛😏 ینی فقط تفکراتم😂😂😂😂 نمیدونم چر ...

منم گذروندم آخه 

منم مطمئن بودم وقتی بهم میگفتن میگذره و فراموش میکنی دیوونه میشدم 

میگفتم نهههههه نمی کنم من دوسش دارم و خواهم داشت 

حالا تو خوبی برای من۳۰ سال بزرگتر بود 😐💔

نوجوون بودم ها ولی احساس میکردم این حس هیچ وقت نمیمیره 

الان به این حرفایی ک بهت زدم رسیدم ولی اون روزام هم یادمه ک با عشقش چشام رو خواب میکردم 🙂

ی حس خیلی عجیبیه ولی متاسفانه باید باز بگم میگذره ...

هر چند این حرف می‌دونم چقدر درد و حرص داره 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
منم گذروندم آخه  منم مطمئن بودم وقتی بهم میگفتن میگذره و فراموش میکنی دیوونه میشدم  میگف ...

نمیدونم... شاید 

ولی من تاحالا کراش زیاد داشتم

اما این... 

ی جور دیگس... فرق داره با بقیش... نمیدونم

همه دوستامم میگن.. هرچی خدا بخواد

فقط امیدوارم اگر الکیه زودی تموم بشه

و ممنونم از راهنمایی شما❤️🌹

اسی متولد ۸۴؟   احیانا عاشق گلزاری چیزی نشدی؟ 

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛