2777
2789
عنوان

جوش صورت/

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 29 پست
سونو هم بده ممکنه کیست داشته باشی اگه که اینم نبود  باید از تونر استفاده کنی پوستت خشکه یا چ ...

تونر چای سبک استفاده میکنم هیچی در هیچی باز/ 

پوستم چربه ولی کم اب/

کرونا نیست علتش ب نظرت؟دقیق بعد کرونا داغون شد پوستم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
گونه ،پیشونی داشتم کمتر شدع/ البته اینم بگم بعد از کرونا اینجور پوستم داغون شد و شروع کردم ب جوش/

خب اره میتونه یکی از عوارضای کرونا باشه هرکی ب ی جاش میزنه دختر عمه من کچل شده قشنگ 

خیار و ماست رو امتحان کردی؟

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه مشکلی نداشتم فقط خودم حدس میزنم ابان ماه ک کرونا گرفتم دقیق بعدش این بلا سرم اومد🤦🏻‍♀️/

شاید از تجویز دارویی که دکتر بهت داده اینطور شدی

من خودم پوستم صافه گفتم از روتین پوستیم بهت بگم شاید کمکی بکنه

نگفتی پوستت چربه یا خشک؟

خب اره میتونه یکی از عوارضای کرونا باشه هرکی ب ی جاش میزنه دختر عمه من کچل شده قشنگ  خیار و ما ...

ماست امتحان کردم با سفیده تخم مرغ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
تونر چای سبک استفاده میکنم هیچی در هیچی باز/  پوستم چربه ولی کم اب/ کرونا نیست علتش ب نظرت ...

نه ممکنه بخاطر دارویی مصرفی دوره کرونا داشتی اینطور شده باشه ممکنه البته

تونر گارنیر استفاده کن گلم

الان کامل برات توضیح میدم

شاید از تجویز دارویی که دکتر بهت داده اینطور شدی من خودم پوستم صافه گفتم از روتین پوستیم بهت بگم شا ...

قبل دکتر هم همینجوری بودم بعد دکتر هم همون‌جوری/

چربه کم اب/

نه ممکنه بخاطر دارویی مصرفی دوره کرونا داشتی اینطور شده باشه ممکنه البته تونر گارنیر استفاده کن گلم ...

باشه عزیزم/

روزی ی دونه خیار بمال رو صورتت ببین بهتر میش  خیار آبرسانی و شفاف هم میکنه

باشه مرسی/

قبل دکتر هم همینجوری بودم بعد دکتر هم همون‌جوری/ چربه کم اب/

خب ببین در مرحله اول باید اینکه اب زیاد بخوری

کبدتو پاکسازی کنی

اب کرفس بخور ،اب انار ،خاکشیر بدون شکر، گلاب و لیمو ترش و اب ارکیب کن بخور ،مواد قندی کم مصرف کن

مرحله دوم میرسه به روتین پوستیت

هیچوقتت نذار صورتت چرب بشه

در روز یه بار از تونر استفاده کن

به هیچ وجه صابون نزن به جاش از شوینده محصوص استفاده کن

صبح که بیدار میشی  و شب صورتت و پاک کن و بخواب

اسپری گلاب به صورت فراموش نشه

مرطوب کننده شیر عالیه استفاده کن

ولی در روز سه بار صورتتو بشور

اوکی؟

خب ببین در مرحله اول باید اینکه اب زیاد بخوری کبدتو پاکسازی کنی اب کرفس بخور ،اب انار ،خاکشیر ...

مرسی عزیزم ک وقت گزاشتی،ولی دکتر برام صابون نوشته دوماهه دارم استفاده میکنم و اینکه مصرف ابم خیلی کمه/

نه مشکلی نداشتم فقط خودم حدس میزنم ابان ماه ک کرونا گرفتم دقیق بعدش این بلا سرم اومد🤦🏻‍♀️/

بعید نیست...این کرونا همه بلائی سر آدم میاره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight