2821
2789
عنوان

اومیکرون

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست
اول دختر۳سالم گرفت بعد پسرم که ۱ونیم سالشه بعد منوباباش شوهرم دیروز تست داد یه هفته قرنطینه باید بش ...

الان حالشون خوبه؟ بچه هات چ علایمی داشتن؟ به نظرت نوزادا خفیف میگیرن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترس ماسک فقط بذار ،دیشب شوهر منم تب ولرز نگران نباش  اگه خدا نکرده بچم بگیره خفیفه ،بخودت برس ...

الهی دورت بگردم، چشم همه رو انجام میدم، توروخدا دعامون کنین من یه بار کروناس شدید گرفتم با ۶۰ درصد درگیری ریه، یه هفته بستری شدم دخترم هنوز افسرده س امروز دید من مریضم بچم داره گریه می‌کنه میگه میترسم

الهی دورت بگردم، چشم همه رو انجام میدم، توروخدا دعامون کنین من یه بار کروناس شدید گرفتم با ۶۰ درصد د ...

ای خدا توکه اونو رد کردی با اون شدت دیگه نگران نباش بادمجون بم افت نداره😘❤😁واسه سلامتی خودتو خانوادت ایت  الکرسی خوندم عزیزم توام دعا کن شوهرم خوب شه خودمو بچه هام نگیریم ازش🌹

منتظر روزای بهترم ✌
ای خدا توکه اونو رد کردی با اون شدت دیگه نگران نباش بادمجون بم افت نداره😘❤😁واسه سلامتی خودتو خانوا ...

😂😂😂 خدا نکشتت چقدر خندیدم و چقدر از کامنتت حس خوب گرفتم، ممنونم از لطفت عزیز دلم منم برای سلامتی شما و خانوادتون آیت الکرسی میخونم 😘

😂😂😂 خدا نکشتت چقدر خندیدم و چقدر از کامنتت حس خوب گرفتم، ممنونم از لطفت عزیز دلم منم برای سلامتی ...

خداروشکر که حس خوب گرفتی تعریف ازخود نباشه هرکی پیشم باشه همینو میگه😁😂😂مرسی عزیزم❤🌹✌

منتظر روزای بهترم ✌
الان حالشون خوبه؟ بچه هات چ علایمی داشتن؟ به نظرت نوزادا خفیف میگیرن؟

دخترم تب کرد ۶صبح بردم بیمارستان ۳۹درجه بود الان خوب شده گهگاهی سرفه میکنه بعد پسرم یهو تب کرد عین همون

❤دخترم زندگی منه❤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز