2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتت رو همیشه بشور با آب

دست به صورتت نزن

موهات رو ببند شب که میخوابی با صورتت تماس پیدا نکنه باعث جوش میشه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
شنیدم ژل آلورا خوبه ولی بهتره بری دکتر

اره باید برم یسری رفتم چندان خوب نبود 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
برو ی دکتر شناخته شده و متخصص و کار بلد

اتفاقا کار بلد بود شانسه منه بخدا 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
عزیزم برات سرچ کردم علی ابراهیمی و لطف اله توکل دکترای خوبین

علی الراهیمی رفتم خوب نمیدونم بحث شانسه بخدا اصلا دکتر پوست نه هر چیزی برام اینطوره 

علی الراهیمی رفتم خوب نمیدونم بحث شانسه بخدا اصلا دکتر پوست نه هر چیزی برام اینطوره 

تلقین نکن

ان شا الله خوب میشه

برات 10صلولت فرستادم

که خوب بشه جای جوشات

ماسک های خونگی اینترنت سرچ کن بزن😚😉

تلقین نکن ان شا الله خوب میشه برات 10صلولت فرستادم که خوب بشه جای جوشات ماسک های خونگی اینترنت س ...

ممنونم لطف کردی دوست عزیز