2777
2789
عنوان

عکس بازییییییی +++++😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 75 پست
عههه سلااااام همشهری وزد؟؟؟ 😂😂من برای یکی از شهرستان هام خودت چی؟ 

🤣🤣قربانت قلبگم

مه بچه خوده ایلامم شهدا میشینیم

هایع کام شهرستان؟؟

دع دوروزه ایفع همشهری دیمساو🤣😁💪فک دکردم هه خوم و تنیا هامه سایته

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هامن عصری واکسن دوزدوم استرانزاکازدم الان خیلی بدنم دردمیکنه لرزدارم میشه قرص بخورم

نه میگن قرص بخورین بدتر میشین

سَختاشم‌ واسهِ‌ خُدا آسونهِ‌‌ بِهِش‌ اعتماد‌ کُن🦋🍀                                            با احمقا بحث نمیکنم🚶‍♀️
میخاستم بذارم اسکرینم گرفتم ولی حس کردم چتمون فقط مال خودمون دوتاس 😕

😅😂

سَختاشم‌ واسهِ‌ خُدا آسونهِ‌‌ بِهِش‌ اعتماد‌ کُن🦋🍀                                            با احمقا بحث نمیکنم🚶‍♀️

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
@مهمه_کیم؟؟     نازارمی مه هامه ایوان😁ته اولین همشهری که دیمسو فک کردم غریبم لیره😂💔😍

بومه نذرت

نکه قوم بویمن شیو خویشکم ورده شیو خالم ایوانین🤣🤣💪

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
بومه نذرت نکه قوم بویمن شیو خویشکم ورده شیو خالم ایوانین🤣🤣💪

خدانکه قلبگم احتماله هس، ایمیش قوم ایلامی فره دیریمن 😂😉

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
خدانکه قلبگم احتماله هس، ایمیش قوم ایلامی فره دیریمن 😂😉

🤣🤣گیان گیان هه بنور بیمنه قومیش

ایمه اصالتن ملکشایمن وله باوگم دع ایلام هاتگسه دیاو

🤣🤣گیان گیان هه بنور بیمنه قومیش ایمه اصالتن ملکشایمن وله باوگم دع ایلام هاتگسه دیاو

اویی دررردت فره خوشحال بیوم وخدااا🥺❤

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
اویی دررردت فره خوشحال بیوم وخدااا🥺❤

بومه نذرت منم والا درخاصت بیم گمت نکم🤍