2777
2789
چرا چیشده مدارا میکنی منم این روزا بی پولم همش😢

چیز خاصی نشده کلا همینه زندگی ،مگر کسایی که خانواده خوب و زندگی نسبتا بی مشکل داشته باشن ... 

مشکل خانوادگی ،الان ممهمونی که دوس ندارم باشه ،راحت نبودن ...

آره دیگه هر کی یِ جور درگیره ...😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیز خاصی نشده کلا همینه زندگی ،مگر کسایی که خانواده خوب و زندگی نسبتا بی مشکل داشته باشن ...  ...

راسی من یبار تاپیک گذاشتم راجب پشیمونی از رد کردن خواستگار توهم شکرت کرده بودی فک کنم .الان چطوری 

هوای حوصله مان ابریست 💚
راسی من یبار تاپیک گذاشتم راجب پشیمونی از رد کردن خواستگار توهم شکرت کرده بودی فک کنم .الان چطوری&nb ...

یادم نیست دقیق ،الان م همونجور م😐تازه وقتایی که اوضاع م خوب نیست بیشتر پشیمون م ،میدونی فشارها و اوضاع جوری پیش رفته که من بیشتر از ازدواج به فکر رفتن از این خونه م ... .فقط میخوام برم ،دلم میخواد یِ چمدون بردارم برم چند ماه یِ جای دور از همه چی و همه کس ،خسته م ذهن م خسته س

مشکلت چیه شاید مشکل منم باشه

نمدونم مشکل شما هم هست ولی من

تخمدانام و کمرم به شدت درد میکنه

سر درد و سر گیجه و انقباظ بدنی دارم

۴ روزه پریودیم تموم شده ولی الان خون ریزی صورتی دارم

دنبال دلیلش میگردم 

یادم نیست دقیق ،الان م همونجور م😐تازه وقتایی که اوضاع م خوب نیست بیشتر پشیمون م ،میدونی فشارها و او ...

چقد من الان حس تو رو دارم 😢من دلم نمیخاد برم که ولی وسواس دارم تو کارای خونه وقتی میبینم خونه نامرتبه با همه دعوا میکنم اونام باهام دعوا میکنن منم همش میگم کاش با اون ازدواج میکردم میرفتم راحت برا خودم خونه داشتم .ولی میترسم به خاطر این چیزا دست به تصمیم غلط بزنم

هوای حوصله مان ابریست 💚
یادم نیست دقیق ،الان م همونجور م😐تازه وقتایی که اوضاع م خوب نیست بیشتر پشیمون م ،میدونی فشارها و او ...

منم الان اوضام خوب نیس دلم میخاد یکی بود باهاش حرف میزدم خالی میشدم بهش ابراز علاقه میکردم 

هوای حوصله مان ابریست 💚
چقد من الان حس تو رو دارم 😢من دلم نمیخاد برم که ولی وسواس دارم تو کارای خونه وقتی میبینم خونه نامرت ...

کلا خیلی حسِ بدیِ که راحت نباشی و ذهنیت دوری از خونه پدری رو داشته باشی ‌،آره میتونه باعث تصمیم غلط م بشه ... 

یعنی خانواده من و خود من و از بیرون ببینه یکی یِ درصد م شاید فکر نکنه من همچین ذهنیتی داشته باشم اما دارم و این م خودش عذاب م میده ...

کلا خیلی حسِ بدیِ که راحت نباشی و ذهنیت دوری از خونه پدری رو داشته باشی ‌،آره میتونه باعث تصمیم غلط ...

وایی دقیقا خانواده منم پیش همه به خوبی زبان زدن ولی اخساس میکنم دیگه دوسم ندارن .من قبلا خیلی آدم خوش اخلاقی بودم الانم دلسوزم ولی چون یسری مشکلات پیش اومد سه سالی میشه اخلاقم عوض شده 😢اعصاب شدم بعد با خودم میگم شاید یگی دیگم از دور باهام خوب باشه ولی وقتی زیر یه سقف بریم اونم زیاد بهم محل نده .کلا فکرای چرت وپرت میاد سراغم اعتماد به نفسم صفر شده.از همه فاصله گرفتم 

هوای حوصله مان ابریست 💚
وایی دقیقا خانواده منم پیش همه به خوبی زبان زدن ولی اخساس میکنم دیگه دوسم ندارن .من قبلا خیلی آدم خو ...

اینکه خانواده به خوبی معروف باشن برا همه خوب باشن ،اما تو باهاشون به مشکل بربخوری خیلی دردش سنگین تره برا آدم ...

چقد اشتراک.منم چند سالیِ اوضاع م نابسامانِ و خوب نیست درگیری های روانی دارم ،اخلاق م بد شده اما در کل بد نیستم ... 

نه اینجوری فک نکن ،این فکرا ناشی از مشکلات درون خانوادگی و تاثیرات اوناست