2777
2789
تو آموزشگاهها موارد بسیار ابتدایی رو بهتون یاد میدن

چقد بد در کل علاقه ای ب این قبی کارا ندارم ب اجبار خونوادم وگرنه ب خودم باشه کار هنری مثل ارایشگری یا مربی باشگاه و کلا کارایی ک صفر تا صدش دسته خودم باشه 

تو آموزشگاهها موارد بسیار ابتدایی رو بهتون یاد میدن

درسته اصلا وارد کار اصلی نمیشن ب طور دقیق بگن و کلی باید هزینه کنن دوستان جدا از اون تجربه هست ک حقوق رو بالا میبره 

❄️🌬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پشیمون شدی؟

دلیلش اینه ک رشتهای دیگه حقوقش بهتره تو مثلا میری کار میگیری تا میفهمن تجربه نداری خیلی ازت کار میکشن حقوق کم میدن کلا کار حسابداری رشته خوبیه همیشه کار هست ولی حقوقش خیلی پایینه 

رشته حقوق یا روانشناسی اگه میخوندم یا هرچی دیگه برنامه نویسی درامدش خیلی بهتر بود دیدم تو اقوام الان پشیمونم بهمم گفتن نرو من بخاطر اینکه دانشگاه خوب قبول شدم رفتم الان پشیمونم 

❄️🌬
چقد بد در کل علاقه ای ب این قبی کارا ندارم ب اجبار خونوادم وگرنه ب خودم باشه کار هنری مثل ارایشگری ی ...

این کارا انقد درامد داره تازه هروخت دوس داشتی کار میکنی نداشتی نمیکنی ارایشگرایی هستن ک روزی20تا عروس دارن واقعا دارناااااا هرکدوم 5 ملیون بگیره خدا برکت بده نونش تو روغنه باز بماند ک خلیلیا درصدی هم پیشش کار میکنن 

❄️🌬