2777
2789

زردیش ۱۴و نیم  بود  دستگاه اوردیم خون

سعی میکنم زود زود شیر بدم

شبا  عرق کاسنی میخورم

گرمی تاجایی ک بشه نمیخورم

حالا میخوام یکم ترنجبین بدم بهش 

کوچولوم ۶ روزشع  

لطفا واسه سلامتیش  دعا کنید

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

نترس عزیزم دختر منم زردی داشت شانزده و فقط با دستگاه و سرد پوشوندنش و هر روز صورتشو با عرق کاسنی و خاطره شستم و تا حمومش میکردم هم با همین عرقا حمومش کردم خوب شد البته اینم بگم من حجامتشم کردم عالیی بود معجزه کرد

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝
نترس عزیزم دختر منم زردی داشت شانزده و فقط با دستگاه و سرد پوشوندنش و هر روز صورتشو با عرق کاسنی و خ ...

سرد بپوشونم  یعنی چی   اخه بچم لخته تو دستگاه  انقد گریه کردم کاش  زود خوب شه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرد بپوشونم  یعنی چی   اخه بچم لخته تو دستگاه  انقد گریه کردم کاش  زود خوب شه

اره وقتایی از دستگاه میاریش بیرون لباس زیاد براش نپوش فقط یه تاپ شلوارکی چیزی تازه چون لامپ دستگاه خودش گرما ایجاد میکنه تو باید دمای اتاقو کنترل کنی یه دما سنج بزار و دما رو روی۲۴ .۲۵ تنظیم کن 

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝