2777
2789
عنوان

چرا آیفونم اینجوری شده ؟؟ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 34 پست
مشکل شارژرت نی ؟منم همینطور بود سی درصد داشت یهو خاموش میشد یهو میدیدی دو درصد داره هیش طریقی خاموش ...

ارررره منم قبلا اندروید داشتم کوشیم اینجوری میشد وقتی باتریش خراب میشد امااااا این باتریش قویه این همه پول دادیم براچی اخه خواهرم 6 ساله الان ایفون هشت داره هنوزم داره باهاش کار میکنه پدرشم در اورده ولی چیزیش نشده اخه‌ نمیشه که به این زودی 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارررره منم قبلا اندروید داشتم کوشیم اینجوری میشد وقتی باتریش خراب میشد امااااا این باتریش قویه ...

سلامت باطری ایفون از نود نباید پایین تر بیاد مشکل از باطریه متاسفانه یا شارژر دوتاشمممم ک خیلی گرووون 😰😰😭

اسم کاربریم من نزاشتم یکی از دوستام گزاشته الان این کاربری شده برای من😐😐😐 خودمممم از این اسم خوشم نمیاد 😒دل آرام صدام کنید شما 
ماله منم شده بخاطر شارژرش بودعوض کردم درست شد

دقیقا همین اتفاق افتاد ؟؟ ببین چون از دیروز مال من شارژرش به مشکل خورده پایین شارژم انگار خم شده یا چی هی میزنی تو شارژ ارور میده

ببین این مال دیشبه تا میزدمش به شارژ پنج دقیقه بعد ارور میداد این پیام میومد 

خرابه     باید عوض  شه  برا  منم  اینجور شده

نهههه بخدااااا دیگه عمرا بابام بخره خفم میکنه اگه بفهمه خرابش مردم بابا تازه دو سال‌ نشده برام خریده نهههه😭

واااااا لازم نیست کلا گوشی عوض کنی فقط باطری رو عوض میکنن درست میشه

نههه چ باتری مگه میشه پلمپه بعدم تو درشو باز کنی کلن میخوره تو سرش بدتررررره دیگه مفتش گرونه تروخدا دعا کنید باگ باشه اخه غیر ممکنه به این زودی خراب بشه 

نمیدونم والا خیلی ناراحت شدم مدلش چیه؟☹ ولی شارژر رو عوض کن سه تا قل هو الله بخون انشالله مشکل از ش ...

اره مشکل از کابلشه خداااا کنه البته از اون که هست ولی من تعبجب کردم یهویی زیاد شد من میگم شاید باگ داشته نشون‌ نداده چقدر شارژ شده 

والا دایی من چند ساله داره هییییچ مشکلی نداشت☹ انشالله مشکل از باطری نیست یه شارژر دیگه بخر امتحان ...

دقیقاااا گوشی با عمریه منم خواهرم چندین ساله داره هیچیش نشده مگه میشه اخه