2777
2789
اره منم موندم ميگه از بس تو خوبي و خوشگلي ادم نمي تونه خودشو كنترل كنه☹️

نه دروغ میگه.ببین نمیگم دروع میگه که خوشگلی.ولی قصدش ارَضای تمایلاتش هست.نه رابطه هدفمند.اگه براش اررش داشتین حداقل چندماه صبر میکرد یه عشق و علاقه شکل بگیره بعد شروع میکرد به صحبت راجب مسائل جنسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسي از راهنماييت👌👌👌👌👌

منم تو رابطه م.میدونم قصدش جدیه.سنمونم بالاست.ولی واقعن بخاطر اینکه دلخور نشم سعی میکنه نگه.و حرمت منو نگه داره.

ده ماهم گذشته.

ببین اگه رابطه جنسی و رابطه زود اتفاق بیفته هیج عشقی شکل نمبگیره .مطمن باش.

رابطه جنسی و بحث جنسی باید مراحل آخر باشه .نه اول راه

تاپیک دوست پسر ممنوعه استارتر

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
منم تو رابطه م.میدونم قصدش جدیه.سنمونم بالاست.ولی واقعن بخاطر اینکه دلخور نشم سعی میکنه نگه.و حرمت م ...

منم نمي تونم تو رابطه اي باشم كه همش نگاه جنسي سمتم باشه انگاري هيچ چيز ديگه اي به جز جذابيت جنسي يا وسيله اي براي خالي كردن طرف مقابلم نداشته باشم باهاش صحبت ميكنم اگه قصدش مثل من ازدواج بود ادامه ميدم اگه نه كات ميكنم حوصله اين مسخره بازيارو ندارم كه يكي بخواد به عنوان وسيله از من استفاده كنه