2777
2789
عنوان

سزارین بریچ

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 46 پست
وزنش خیلی خوب بوده .نزدیک سه یا خود سه میشه.چون بچه بیشترین وزنو دوماه اخر میگیره

حالا که سزارینه انشالله تپل بشه خودم که کلا ۵ کیلو هم اضافه نکردم

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
یا علیییییی. فوبیای ترکیدن کیسه آب دارم من. همش حس میکنم الان ناخونش میخوره بهش و شررررررر

ایشالا هیچی نباشه گلم به سلامتی زایمان کنی من هم سرزایمان اول هیچی نفهمیدم هم دوم هول هولکی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی بعضیا از ۲۸ هفته میزنن براشما دیگه لازم نیست عزیزم..توکل کن بخدا..ب حرف هیچکس بها نده و آروم ...

انشالله، واقعا فقط خود آدم میتونه به خودش کمک کنه، بقیه که هیچ

خیلی خسته کننده س ولی میگذره عزیزم. وقتایی هم میرسه که میگی همون تو شکم بهتر بود از ریه های الانش خ ...

آره مخصوصابا یه پسر دو سال و نیمه شیطونننن

ایشالا هیچی نباشه گلم به سلامتی زایمان کنی من هم سرزایمان اول هیچی نفهمیدم هم دوم هول هولکی شد

اینجوری بهتره، من زایمان اولم ۴۰ هفته و ۲ روز شد. دیگه داشتم کچل میشدم.

سر این طاقتم کم شده، انشاالله دیگه تا هفته آینده، بغلش کنم

حالا که سزارینه انشالله تپل بشه خودم که کلا ۵ کیلو هم اضافه نکردم

انشاءالله 

منم خواهرم میگفت تو که سزارینی هستی بخور تا بچت درشت بشه ولی کار خدا طبیعی ب دنیا اومد چون یهو اومد تو کانال زایمان.دو و نهصد بودمیگفتم خداروشکر درشت نشد

خدا برات حفظش کنه عزیزم .این بچه ت چیه؟

قربونت. این یکی دختره.

معلومه قراره چه شیطون بلایی هم بشه، هم خودش خواست که بیاد تو دلم هم خودش اینجوری وایساده😂

انشاءالله  منم خواهرم میگفت تو که سزارینی هستی بخور تا بچت درشت بشه ولی کار خدا طبیعی ب دنیا ا ...

آره منم به دکتر میگفتم کوچولو باشه، انشاالله به دنیا اومد تپلش میکنم اما خب کلا برنامه عوض شد

قربونت. این یکی دختره. معلومه قراره چه شیطون بلایی هم بشه، هم خودش خواست که بیاد تو دلم هم خودش این ...

من سه تا بچم بریچ بودن موقع دنیا اومدن

واسه اولی سزارین دومی طبیعی سومی هم بیست وشش هفته بریچ طبیعی دنیا اومد و تنهام گذاشت با اینکه ده روز قبلش سونو بودم گفتن سفالیکه و من از خوشحالی بال دراورده بودم هم پسر بود و جنسم جور میشد هم برگشته بود.وقت زایمان هم بریچ بود و هم نموندبرام

من سه تا بچم بریچ بودن موقع دنیا اومدن واسه اولی سزارین دومی طبیعی سومی هم بیست وشش هفته بریچ طبیع ...

ای بابا ناراحت شدم، انشاالله که خدا دوباره بهت میده. ولی واقعا شیرزنی بودی بریچ رو طبیعی به دنیا آوردی👍

فقط همش بگو سالم باشه سالم باشه. الهی که بسلامتی و دل خوش بغلش بگیری و باهاش بری خونه

مرسی دوست خوبم‌

انشالله