2777
2789
عنوان

پسر 5 سالم🤯🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 28 پست

چه کلاسی نوشتی؟؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردمش دارو داده آخه دارو ها اثر بدتری داره اگه قطع بشه بدتر میشه در حد دارو نیست

خب پس بزار اینجوری باشه باهاش چکار داری بزار بچگیش کنه 

بچه تو این سن بازیگوشی میکنه و .... هیچ کاری باهاش نداشته باش

زبان

در کل اگه دوست نداره کلاس رفتن رو،بهتره مجبورش نکنید و بعدا که بزرگتر شد مثلا تابستونا بذاریدش کلاس زبان

اگه دوست داره بره کلاس ولی دوری از شما رو دوست نداره پس بهترین کار همینه که خودت گفتی و همراهش بری، خودتم یاد میگیری😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اینجوری هم اونو زده میکنید و هم خودتون خیلی اذیت میشید

برعکس بقیه دوستان 

از نظرم یه بچه پنج ساله باید بتونه تو کلاس بشینه،تمرکز کنه و مواردی در سطح سنش یاد بگیره

بدون حضور مادر البته.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عزیزم شما انتظار داری یه بزرگسال بیاد بپره هوا یا تف کنه به دیگران یا جیغ بزنه بخنده ؟

برات احمقانه بچگونه بود سوالم؟

خب پس برای یه کودک هم احمقانه ست بگی عین یه بزرگسال قدر اون کلاس رو بدونه و بچگی نکنه و فقط نکته برداری کنه گوش بده اون تا ۱۵سال که طبق روانشناسی بچه ست یعنی ورود به نوجوانی شه بعد الان که ۵سالشه!

من روانشناسی کودک میخونم هرازگاهی چون روانشناسی تربیتی که مربوط به مسائل تربیتی یادگیری کودکان و نوجوانان هست تحصیل میکنم 

پس نکته اول این کار غیرعادی هست و کار اون عادی اوشون کودک هستند و کاملا نرمال طبیعی هست جیغ داد بازیگوشی ش شما توقع کودکان بزرگسالان کوچک باشند! خیلی غیرمحاله 

و دوم بهترین تنبیه کلا برای خطای بچه هامون عدم تایید از جانب بزرگسالان هست مثلا اینکه میگید داره بازیگوشی میکنه لج میکنه گوش نمیده 

برو با جدیت(جدی بودن رو با خشن بودن اشتباه نگیر)

بگو مامان این کار شما درست نیست مناسب نیست منو واقعا این کارت خوشحال نمیکنه 

ابتدا این رفتار رو کن 

برعکس بقیه دوستان  از نظرم یه بچه پنج ساله باید بتونه تو کلاس بشینه،تمرکز کنه و مواردی در س ...

عجب 

والا حرف شما درست نیست من دانشجو ارشد روانشناسی تربیتی همون کودکانه انگار هستم 

این چقدر احمقانه ست این جمله ایی که میگن بچه هم باید عاقلانه رفتار کنه 

اینکه بگیم به یه بزرگسال چرا نشستی چرا جیغ داد نمیکنی چرا بپر بپر نداری 

چقدر این جمله م بنظرت ناقص بد اومد عزیزدلم؟

خب برای بچه هام که کودک محسوب میشن تا ۱۲سالگی بگی چرا اروم نمیشی تو مهمونی چرا لج میکنی چرا حتی تف میکنی چرا میپری !متوجه این بشیم اونا در دوره ی کودکی به سر می‌برند نه دو دوره ی بزرگسالی 

^آگاه باشید مادران 

ممنون که خوندید

عجب  والا حرف شما درست نیست من دانشجو ارشد روانشناسی تربیتی همون کودکانه انگار هستم  این ...

بنده ام ارشد بالینی هستم و تعجب کردم از نظرت انشالله موفق باشی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
بنده ام ارشد بالینی هستم و تعجب کردم از نظرت انشالله موفق باشی

به همچنین❤ بالینی کودک باشید باز یه چیزی 

چون بالینی کلا بیشتر تو اختلالات به سر میبره 

ولی تربیتی نه بیشتر در خصوص رشد یادگیری تربیت کودک