2777
2789
بحث خیانت و اینا نیست. میخوام بدونم اگه بله رو بگم به همچین آدمی ارزششو داره کلا پسر عممو فراموش کنم ...

میدونم عزیزم منظور منم خیانت نبود...خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری ..اگر احتمال میدی که پسر عمه ات هم تو رو دوست داره خب صبر کن ...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
از لحاظ پوشش و عروسی اینا مشکلی نیست ،بستگی به عقاید دو طرف داره،حقوقشون مخصوصا که یکسال سابقه داره ...

آخه تو جلسه خواستگاری مادرش میگفت باید خونه ما بمونین یه مدت تا پول جمع کنین خونه بخرین ما هم همه جوره کمک میکنیم. به جهت پوشش هم غیر مستقیم گفتن خیلی نمیشه غربی برگزار بشه. باید پوشش و اینا باشه وگرنه واسش بد میشه. نمیدونم باز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم عزیزم منظور منم خیانت نبود...خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری ..اگر احتمال میدی که پسر عمه ات هم ...

میدونم عزیزم ممنون ازت که نظرتو میگی. شرایط سختیه. ولی فک کنم اون منو نمیخواد بهتره بی خیالش شم.

آخه تو جلسه خواستگاری مادرش میگفت باید خونه ما بمونین یه مدت تا پول جمع کنین خونه بخرین ما هم همه جو ...

من خودم خونه سازمانی میشینم،شاید ازون آدمان که خونه سازمانی رو قبول ندارن،شاید می‌خوان خونه بهتر بخرم همون اول کار

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من خودم خونه سازمانی میشینم،شاید ازون آدمان که خونه سازمانی رو قبول ندارن،شاید می‌خوان خونه بهتر بخر ...

نمیدونم فعلا حرف از خونه سازمانی نزدن. این دفعه میپرسم ازش. شاید دوست دارن پیش خودشون خونه بگیریم. معمولا خونه ای سازمانی یه جایی در اطراف شهرن فک کنم. البته جسارت به شما نباشه ها. من خودم ترجیح میدم دور باشم تا اینکه مادرشوهر نزدیکم باشه خخخ

نمیدونم فعلا حرف از خونه سازمانی نزدن. این دفعه میپرسم ازش. شاید دوست دارن پیش خودشون خونه بگیریم. م ...

تهرانپارسه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
از لحاظ پوشش و عروسی اینا مشکلی نیست ،بستگی به عقاید دو طرف داره،حقوقشون مخصوصا که یکسال سابقه داره ...

یعنی زیاد نمیشه حقوقش؟ آخه چی بگم جور در نمیاد من حقوقم از اون بیشتر باشه. 

یعنی زیاد نمیشه حقوقش؟ آخه چی بگم جور در نمیاد من حقوقم از اون بیشتر باشه. 

زیاد که میشه ،ولی نه اونقدر که آدم بگه درآمد بالا دارن،بعد اینکه خواهرانه بهت میگم از رو اینکه حالا طرفت یکی دو تومن ازت کمتر میگیره ،تصمیم نگیره،این چیزا اصلا ملاک نیست،فقط ببین انسانیت داره،اخلاق داره،افکارش باهات جوره ... اینا مهم تره

زیاد که میشه ،ولی نه اونقدر که آدم بگه درآمد بالا دارن،بعد اینکه خواهرانه بهت میگم از رو اینکه حالا ...

حقیقتش اولین خواستگارمه. نمیدونم چقدر میخوامش. یجورایی خیلی شدید نمیخوامش ولی دوس داشتنیه. باادب و سر به زیره. خانوادشم سر بزیرن. ولی نمیدونم چرا دلم باهاش نیست البته مطمئن نیستم هیچی رو. از اونورم نمیدونم چرا ولی آدم یجورایی بدش میاد شوهرش ازش کمتر بگیره. میدونم خوب نیستا ولی چه کنم آدم حس میکنه داره پسرفت میکنه یا ... نمیدونم باز

من خودم خونه سازمانی میشینم،شاید ازون آدمان که خونه سازمانی رو قبول ندارن،شاید می‌خوان خونه بهتر بخر ...

میدونم در نهایت باید خودم تصمیم بگیرم ولی به نظرتون چه کنم. سعی کنم به پسر عمم نزدیک بشم؟ ویکم مهلت بدم بهش

میدونم در نهایت باید خودم تصمیم بگیرم ولی به نظرتون چه کنم. سعی کنم به پسر عمم نزدیک بشم؟ ویکم مهلت ...

ببین هیچ خواستگاری رو بدون اینکه قلبی ازش خوشت نیومده جواب مثبت نده،این خواستگارت حالا اولیه،پس میتونی نه بگی،نهایتش اگه خیلی مشتاق باشه خب دوباره بر میگرده،درباره پسر عمت هم بنظرم تو هیچوقت پیشقدم نشو