2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله ؟؟

نه عزیزم...اگه واقعا از ته دلت متوسل بشی بایک بار خوندن  امام حسین جوابتو میدن..البته اگه نیت دلت شر نباشه

امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزیزم...اگه واقعا از ته دلت متوسل بشی بایک بار خوندن  امام حسین جوابتو میدن..البته اگه نیت د ...

ممنونم گلم❤میشه لطفا شماهم واسم دعاکنی حاجت روابشم؟

یه دنیا ممنون چند وقت بعد حاجت رواشدین؟اگه اشگال نداره میتونم بپرسم حاجتتون چی بود؟

سریع جواب گرفتم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ممنونم گلم❤میشه لطفا شماهم واسم دعاکنی حاجت روابشم؟

اره قشنگم ...الان داشتم برا یکی دیگه این حرفا رو میزدم  به تو هم میگم....

دیدی یه وقتایی شب که میشه  خوابت نمیبره و  تا صبح  اونقدر دیر میگذره که امیدتو از دست میدی و خوابت میبره اخرش؟؟...

مشکلات  ماهم همینطورین.. .

همش منتظری حل بشه و هزار کار میکنی و نمیرسه اون نور امید ولی بالاخره یه وقتی که واقعا ناامید میشی از همه چی جز خدا 

خورشید طلوع میکنه و تو امید دوباره تو به دست میاری....طول می کشه ولی خدا حواسش هست.....منتطره اونقدر به کمال برسی که جز خودش هیچ کسی رو نبینی...اون وقته که با تموم وجود حسش میکنی و حال دلت خوب میشه و مشکلت حل.. .توکل کن بهش...مثل همیشه نماز تو بخون و بازم صبر کن...خدای تو خدای یوسف است....یوسف در عمق چاه فقط خدارو صدا کرد و دیدی که چطوری خدا نجاتش داد...با تموم قلبت صداش کن و منم دعا.

امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج
اره قشنگم ...الان داشتم برا یکی دیگه این حرفا رو میزدم  به تو هم میگم.... دیدی یه وقتایی شب که ...

عزیزدلم باحرفات خیلی قلبمو اروم کردی ممنونم 😘😘

میدونی یه حسی دارم بااینکه تمام درا به روم بسته شده یعنی یه جورایی رسیدن به حاجتم غیرممکن شده اما بازم یه حسی ته دلم میگه خداهست خدابالاخره یه روزی شاید دل منم شاد کنه

چشم حتما دعات میکنم انشالله به هرچی میخوای برسی