2777
2789
عنوان

کراشام+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 74 پست
واااای من هیچوقت نتونستم روی این کراش بزنم برعکس همیشه ازش حس بدی میگیرم خوشم نمیاد ازش 😂😂😂😂

کی

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رو هیچ کدوم نظری ندارم.چرا من کراشام یه جور دیگه ان

چجوری

از اون سیبیلو غیرتیا😂

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
من کراشم نصراله رادش بود  البته الان تازه فهمیدم اسمش کراش بود  اون موقع کلمه کراش رایج ...

چرا دهه شصتیا همه رو اون کراش بودن

واقعا غیرقابل کراش شدنیه😂

وااااایی خیلی کیوت و سسکیه 😂💋🤗

من همه فیلماشو دیدم

چهرش تو عزیزانت رو بکش و درمانی برای سلامتی عالیه

مندی رومنم دوست داشتم بااون سنجابه که فندقش روبدست نمیورد

واقعا مندی شخصیتش عالی بود از اون مهربون مغرور باغیرتا باورم نمیشه یه زمانی رو اون کراش زده بودم

چرا دهه شصتیا همه رو اون کراش بودن واقعا غیرقابل کراش شدنیه😂

نمی دونم 

اون موقع خیلی توی جو بودم با برنامه ای که ایشون بازی می کردن ، یادم نیست حتا اسم برنامه رو

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
کراشای من پوریا پورسرخ  امیر حسین آرمان  لیمین هو  جاستین بیبر  علی قلیچ&nbs ...

هم سلیقه نیستیم🤕

رایان گاسلینگ صفحه دوم

😂😂

واقعا مندی شخصیتش عالی بود از اون مهربون مغرور باغیرتا باورم نمیشه یه زمانی رو اون کراش زده بودم

سوپراستار بوده اونموقع

هم سلیقه نیستیم🤕

ادما فرق دارن 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚