پسری که هی نگاهتون میکنه و میدونید که چشم چرون نیست و داره قطعا شمارو نگاه میکنه و بیشتر وقت ها بدون اینکه بذاره شما بفهمید میخنده وقتی نگاتون میکنه دوستون داره ؟
شرایط یه جوریه که حدود ۴ یا ۵ ماهه این اتفاق میوفته
شرایطتت کپیههههههه منه ولی هی چیزی😂😂😂چطکر بدون اینکه بداره تو بفهمی میخنده ولی تو الان فهمیدی😂😂 ...
یه بار حواسم نبود وقتی دیدمش خیلی ذوق زده شدم ضایععع
بعد نتونست خودشو نگه داره سرشو بندازه پایین بخنده چون همیشه سرش رو مینداخت پایین و میخندید چون اونجوری من نمیدیدم ولی یهو خندید بعد سرش رو انداخت پایین فهمیدم 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از دو حالت خارج نیست یا دوست داره ویا مسخره میکنه ک اونجوری نگاه میکنه
اره مسخره کردنش به نظرم ممکنه ولی اخه پسر بدی نیست بعدا که همو میدیدیم اصلا به روم نیاورد یا لبخند تمسخر نزد ولی خودم بیشتر فکر میکنم احساساتم داره به بازی گرفته میشه 🙄
متاستفانه یکی دوماه پیش حرکت هایی که نباید میزدمو زدم ....
چیکار کردی مثلا بگو تجربه هاتو درس بگیرم😁
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...