2777
2789
عنوان

پسری که ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 50 پست
شرایطتت کپیههههههه منه ولی هی چیزی😂😂😂چطکر بدون اینکه بداره تو بفهمی میخنده ولی تو الان فهمیدی😂😂 ...

یه بار حواسم نبود وقتی دیدمش خیلی ذوق زده شدم ضایععع 

بعد نتونست خودشو نگه داره سرشو بندازه پایین بخنده چون همیشه سرش رو مینداخت پایین و میخندید چون اونجوری من نمیدیدم ولی یهو خندید بعد سرش رو انداخت پایین فهمیدم 😂

میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐والو ممکنه منم پسرخالم و پسرعمم رو نگا کنم ولی عاشقشون نبودم 

نه اخه این به صورت مداوم همیشه کارش این بود 

هر روز همو میدیدیم هر روز خدا اینکارو میکرد 

از دو حالت خارج نیست یا دوست داره ویا مسخره میکنه ک اونجوری نگاه میکنه

اره مسخره کردنش به نظرم ممکنه ولی اخه پسر بدی نیست بعدا که همو میدیدیم اصلا به روم نیاورد یا لبخند تمسخر نزد ولی خودم بیشتر فکر میکنم احساساتم داره به بازی گرفته میشه 🙄

متاستفانه یکی دوماه پیش حرکت هایی که نباید میزدمو زدم ....

چیکار کردی مثلا بگو تجربه هاتو درس بگیرم😁

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
متاستفانه یکی دوماه پیش حرکت هایی که نباید میزدمو زدم ....

پس 🤦‍♀️🚶‍♀️

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
چیکار کردی مثلا بگو تجربه هاتو درس بگیرم😁

درس گرفتنی نیست سوتی بوده در واقع 

داشتم ازش عکس میگرفتم ...دید 

داشتم نگاش میکردم    سریع برگشت مچمو بگیره فهیمد

خیلی سوتی دادم فهمیده که من دوستش دارم