2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد اون اهنگ کردی افتادم😅😅

🤣🤣🤣🤣🤣من فک نمیکردم نی نی سایت زیاد کورد داشته باشه ولی ماشالله کوردا همه جا هستن ابنجام خیلی میبنم

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
🤣🤣🤣🤣🤣من فک نمیکردم نی نی سایت زیاد کورد داشته باشه ولی ماشالله کوردا همه جا هستن ابنجام خیلی می ...

بله کورد ایلام کرمانشاه کردستان.مهاباد

هرچند عده ای فکرمیکنن مامثل کوردهای زمان انقلاب وجنگ یا کوردهای ازنوع بد کردستان عراق آدم کشیم😅😅🤣

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بله کورد ایلام کرمانشاه کردستان.مهاباد هرچند عده ای فکرمیکنن مامثل کوردهای زمان انقلاب وجنگ یا کورد ...

خخخخخخ نه بابا کورد همه جا حتی کورد عراق و سوریه و ترکیه هم ادمای با شرف و با غیرتین فرقی نمبکنه من که همشونو دوس دارم 

بله کورد ایلام کرمانشاه کردستان.مهاباد هرچند عده ای فکرمیکنن مامثل کوردهای زمان انقلاب وجنگ یا کورد ...

من خودم کوردم ولی تا حالا نشنیدم که زمان پدرو پدربزگم کوردها ادم کش بوده باشن! کوردهای عراق هم ادم کش نبودن این حرفو از کجا دراوردی؟؟ کورد کجایی شما؟

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
لر هستم فقط خواستم بگم عاشق کرد هام  😍😍😍

قربونت برم مام عاشق همتونیم چه کورد چه لر چه فارس چه ترک اولین چیزی که مهمه انسانیته

قربونت برم مام عاشق همتونیم چه کورد چه لر چه فارس چه ترک اولین چیزی که مهمه انسانیته

دقیقا عزیزم عاشق اهنگ هاتونم یک روز گوش ندم روزم شب نمیشه 

همه باهم برادریم البته الان همه باهم خواهریم 😍😍😍😍😂🥰❤️🥰

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

از لباس هاتون هم که نگم

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
من خودم کوردم ولی تا حالا نشنیدم که زمان پدرو پدربزگم کوردها ادم کش بوده باشن! کوردهای عراق هم ادم ک ...

من نمیگم گلی میگم عده ای میگن.بد میگن از کوردای اون زمان یاالانم میگن شما خشنید ادم کشید میگم کی گفته غلطه میگن خوب کوردای عراق یااون زمان اینجوری بودن!!

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
دقیقا عزیزم عاشق اهنگ هاتونم یک روز گوش ندم روزم شب نمیشه   همه باهم برادریم البته الان ه ...

خخخخخ اتفاقا همین الان که خیلی اعصابم خورد بود پاشدم یه اهنگ گذاشتم کلی رقصدیم انقد انرژی گرفتم که نگو🤣🤣🤣🤣

از لباس هاتون هم که نگم

وای منم عاشق لباس کوردیم همش میخرم و باز میرم میبنم باز دلم میخواد بخرم عاشق لباس کوردیم خدایش در اوج با حجابیش قشنگم هست

وای منم عاشق لباس کوردیم همش میخرم و باز میرم میبنم باز دلم میخواد بخرم عاشق لباس کوردیم خدایش در او ...

دقیقا چقدر رنگی رنگی آن😍😍🥰😍🥰