بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله کورد ایلام کرمانشاه کردستان.مهاباد هرچند عده ای فکرمیکنن مامثل کوردهای زمان انقلاب وجنگ یا کورد ...
من خودم کوردم ولی تا حالا نشنیدم که زمان پدرو پدربزگم کوردها ادم کش بوده باشن! کوردهای عراق هم ادم کش نبودن این حرفو از کجا دراوردی؟؟ کورد کجایی شما؟
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
من خودم کوردم ولی تا حالا نشنیدم که زمان پدرو پدربزگم کوردها ادم کش بوده باشن! کوردهای عراق هم ادم ک ...
من نمیگم گلی میگم عده ای میگن.بد میگن از کوردای اون زمان یاالانم میگن شما خشنید ادم کشید میگم کی گفته غلطه میگن خوب کوردای عراق یااون زمان اینجوری بودن!!
از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟