2777
2789
عنوان

حرف مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست
اخه همین موضوع نمیزاره تمرکزم رو بزارم رو چیزای مهم تر

توی یه دفترچه بنویس که فعلا نمیخوام به این موضوع فک کنم چون اعصابم خورد میشه به کارهای مهم ترم نمیرسم و الکی فکرم مشغول چیز پوچ میشه و وقتم برام مهمه و ...

بعد با خودت عهد ببند که اگه فکرتو تو این روز درگیر چیز پوچ و حرف مردم کردی مقداری به فقیر کمک کنی 

مطمئن باش کم کم از سرت میفته و دیگه اصلا برات مهم نخواهد بود

گاهی فقط گوش باش
خب اونقدر دچار نشخوار ذهنی میشم که نمیتونم به موضوعات مهم تر بپردازم

تا کی میخوایوبه حرف مردم فکر کنی بندازشون دور

مهم خودتی

اینکه با سلیقه و عقاید خودتت زندگیتو بسازی

زندگی با سختیاش قشنگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا کی میخوایوبه حرف مردم فکر کنی بندازشون دور مهم خودتی اینکه با سلیقه و عقاید خودتت زندگیتو بسازی

میخوام ولی نمیتونم دیشب تا صبح نتونستم بخوابم 

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
توی یه دفترچه بنویس که فعلا نمیخوام به این موضوع فک کنم چون اعصابم خورد میشه به کارهای مهم ترم نمیرس ...

بیشتر از ذهنم آشفتگی دلم و بغض تو گلوم آزارم میده

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
ببین با حرفای ما تو تغییر نمیکنی توو باید خودت بخوای

من خیلی وقتا نتونستم و تنها چیزی که آرومم کرده گذر زمان بوده 

بیشتر از ذهنم آشفتگی دلم و بغض تو گلوم آزارم میده

نوشتن کمکت میکنه حرف دلت رو بنویس  برای خدا رو کاغذ و آخرش بنویس من اینو میذارم کنار و میبخشم تا بخشیده بشم کینه نمیگیرم و میجنگم برای خوشبختی و پیروزی و موفقیت و بعد یا آتیشش بزن یا مچاله اش کن بنداز دور سبک میشی

گاهی فقط گوش باش
نوشتن کمکت میکنه حرف دلت رو بنویس  برای خدا رو کاغذ و آخرش بنویس من اینو میذارم کنار و میبخشم ت ...

من واقعاً نمیبخشمش حتی اگه با بخشش اروم تر بشم نمیبخشم چونکه با حرفاشون باعث شدن من تازه عقبگرد داشته باشم

منظورم وجهه ای هست که دیگران از آدم خراب میکنن این موضوع من رو درگیر میکنه

بله عزیزم متوجه شدم. من میگم کسی که قطعا کاری واسه ادم نمیکنه، خب حرفاش هم اهمیت نداره. چه حرفی که تو روت میزنه چه حرفی که پشت سرت میزنه. اون کسی که حرفایی که پشت سر ادم میزنن رو قبول میکنه اونم همون ادم بی معرفتیه که با غیبت کننده فرقی نداره. در کل منظور من اینه که بی معرفت بی معرفته اگه به اهداف خودت فکر کنی و حرف های دیگران توجه نکنی ادم مستقلی میشی. اینم در نظر بگیر که ادم های منطقی هیچ وقت خودشون رو درگیر این بازی ها نمی کنن. با کنار زدن و شکست دادن ادم های منفی میشه ادم های مثبت رو وارد زندگی کرد. در کل منفعل نبودن جلوی ادم های بد اون ها رو نابود میکنه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
بله عزیزم متوجه شدم. من میگم کسی که قطعا کاری واسه ادم نمیکنه، خب حرفاش هم اهمیت نداره. چه حرفی که ت ...

کاش بتونم زودتر خودمو جمع و جور کنم

کاش بتونم زودتر خودمو جمع و جور کنم

می تونی عزیزم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی 🌸

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿