9697faezeh مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 200 عنوان خرید دوچرخه | مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 19 پست تولد پسرم ۲۷ همین ماهه. میخواستم براش دوچرخه بخرم خیلی گرونه. بالای یه تومن. الان ی پیجی دیدم میگه ۶۵۰ شک دارم بخرم یا نه. نمیدونم فرقش تو چیه. از خودشون پرسیدم میگن تو چرخش. حالا به نظرتون بگیرم یا نه. پسرم ۴ سالشه. خیلی وقته دلش میخواد. ولی واقعا ندارم ۲.۳ تومن 1400/11/09 | 23:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lusiaa عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 903 به نظرت چرا انقدر ارزونه شاید جنسش بدهشاید خودشون تولید میکننشاید کلاه برداره پیجش چن کا فالور و ویو و لایک داره کامنتشونو بخونولی بچست سال دیگه نمیتونه استفاه کنه چون درحال رشده
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7982 عه... باشه پس پول جمع کن تا بهار براش بخری الان هوا هم سرده نیاز نیست عزیزم مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
نیلو282 عضویت: 1393/03/12 تعداد پست: 5850 من دخترم سه سالشه دوچرخه شدوازده هستش و خیلی سریع و راحتم پا میزنه الان قشنگ شستمش اوردم توخونه چون هواسرده توخونه بازی می کنه .الان ندلیشو یکم اوردم بالا منظورم اینه اگه تابستون میخوای بخری شونزده بخر چون دوازده رو زیاد نمی تونه استفاده کنه
baharnarang عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3431 عزیزم شما باشه تا پشت هم اوضاع زندگیت چطوره؟منم تقریباً شرایط شمارو دارم هیچ کس ندارم باهاش حرف بزنم و از تجربه های اون بشنوم
سماهستمم عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4 سلام دوستان من یه دوچرخه ی حرفه ای و کاملا نو دارم ک اصلا سوارش نشدم سایزش ۲۶ بزرگه و مارکش ویوا برند خیلی خوبیه قیمت گذاشتم ۱۰ میلیون .اگر مشتری واقعیش پیدا بشه تخفیف هم میدمبرای دیدن عکسای دوچرخه و معامله پیام بدید